AD | Vergadering Staten over Venezuela

‘Debatteren over mogelijke geopolitieke en economische gevolgen voor Curaçao’

‘Debatteren over mogelijke geopolitieke en economische gevolgen voor Curaçao’


Willemstad – In het kader van de laatste ontwikkelingen in Venezuela en de mogelijke gevolgen die dit heeft voor Curaçao heeft Partido PAIS een Statenvergadering aangevraagd.

Advertentie

Alex Rosaria, de leider van PAIS, wil een vaste Statencommissievergadering van Interparlementaire-, Buitenlandseen Koninkrijkszaken om zo informatie te verkrijgen en met de regering en experts te kunnen debatteren. Dat heeft PAIS gisteren bekendgemaakt.

Rosaria heeft afgelopen maandag een brief gestuurd met het verzoek voor de vergadering en zegt het te betreuren dat er levens zijn verloren in Venezuela. ,

,Ik hoop dat de rust zal wederkeren en dat de kanalen van dialoog tussen de verschillende politieke machten in het land zullen worden geopend”, aldus de leider van PAIS.

Voor Rosaria moet het doel van de Statenvergadering een uitwisseling van informatie met de regering zijn over wat de geopolitieke en economische gevolgen van de situatie in Venezuela kunnen zijn voor Curaçao. De voorman van PAIS sprak de hoop uit dat de vergadering zo snel mogelijk plaats kan vinden.

Bron: Antilliaans Dagblad

Advertentie

back home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *