28 C
Willemstad
• woensdag 6 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

Veertiende moord van het jaar

pistool2WILLEMSTAD — De 32-jarige man Tamonry Fumty Lucas is gisteravond het veertiende moordslachtoffer van dit jaar geworden, nadat hij de Kaya Mata Siguaraya door twee gemaskerde mannen werd doodgeschoten.

Advertentie

- Advertentie -

De bewoner van Jandoret werd door de politie met diverse kogelverwondingen in zijn bovenlichaam gevonden, op de grond voor een snèk aan de genoemde weg.
Daarnaast troffen de agenten twee andere slachtoffers aan. Een 27-jarige man werd in zijn linkerarm geraakt, terwijl een afgevuurde kogel een van de vingers van een andere man van 41 jaar had geschampt.
Een ziekenwagen werd gebeld en de slachtoffer werden ter plekke behandeld, maar de ambulance-medewerkers konden niets meer doen voor Lucas.
Twee uur nadat hij was gevonden, constateerde de politie-arts zijn dood.
Uit een politieonderzoek blijkt dat de mannen domino aan het spelen waren, toen twee gemaskerde mannen rond half tien bij de snèk kwamen aanrennen. Ze begonnen direct te schieten, gericht op het slachtoffer Lucas.
De toedracht van deze moord is nog niet bekend en wordt onderzocht, aldus de politie.
De agenten hebben diverse lege patronen in beslag genomen.
Ook het lichaam van de man werd in beslag genomen voor lijkschouwing.

De Recherche-afdeling is belast met het onderzoek en roept hierbij iedereen op die belangrijke informatie heeft over deze moord, om contact op te nemen via de telefoonnummers 866-6220, 911 of de anonieme tiplijn 108.

Advertentie

To Top

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DH | Ministry of VROMI announces opening of Great Bay Fresh Water Pond Channel

GREAT BAY, Sint Maarten (DCOMM) – The Ministry of Public Housing, Environment, Spatial Planning, and Infrastructure (Ministry of VROMI), will temporary open the Great Bay Fresh Pond...

Democracy now! | Wednesday, July 6, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 6 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NTR | Eén op drie Caribische Nederlanders gediscrimineerd, ‘Weet waar je aan begint als je naar Nederland wil’

John Samson DEN HAAG – Eén op de drie Caribische Nederlanders ervaart discriminatie in Nederland, blijkt uit onderzoek van het CBS. “Weet waar je aan begint als je...

Ingezonden | We doen het maar zelf

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

Extra | Journaal 5 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -
- Advertentie -