29 C
Willemstad
• donderdag 16 september 2021 21:03

Laatste reacties

- Advertentie -

UTS SMS Spam

Lezers Schrijven

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curaçao?
Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: [email protected]

Wij publiceren uw brief zonder in te korten.
Vandaag laten we Arthur Donker aan het woord…………..

Papa John’s, de bekende Pizza keten in de States, is net door een groep mensen aangeklaagd vanwege ongevraagde SMS reclame die ze op de meest rare tijden naar hun stuurden.

Zoals we dat van de Amerikanen gewend zijn gaat het om een absurd bedrag van 250 miljoen dollar.

- Advertentie -

Er zijn bedrijven in de States die zich daarin specialiseren en blijkbaar is dat ook hier overgeslagen want tijdens de verkiezingen kregen we allemaal ook op de raarste tijden van die ongevraagde boodschappen van onze goede vriend Gerrit of zijn buddy Wiels, die ons bedelden om op hun te stemmen.

Mensen snappen het niet dat het heel vaak een averechtse reactie heeft en dat mensen een hekel krijgen aan die boodschappen en aan alles wat daarmee geassocieerd is, overkill heet dat in het Engels.

Maar nou begin ik ook een hekel te krijgen aan UTS, had ik al, maar nou is het alleen maar erger geworden, want bijna dagelijks krijg ik SMS-jes van UTS met offertes voor Blackberries, Strawberries, Billberries noem maar op, Sinterklaas special, Kerst special, Moederdag special, Vaderdag special, North Sea Jazz special, Halloween special, Schotte special, allemaal storende, ongevraagde boodschappen waar ik niks aan heb.

Vroeger hadden we die jojo’s die je opbelden om te vragen of je een time-share wilde kopen ergens midden in een moeras in Florida, dat hebben ze in de States en nu ook in Nederland gestopt en nou sturen ze je een SMS.

- Advertisement -

Ik wil geen Blackberrie, ik wil geen TDS, ik wil geen Telecuracao, ik wil geen Gerrit Schotte, ik wil geen Pueblo Soberano laat me met rust.

Als je mij midden in de nacht een SMS stuurt met de vraag of ik een Blackberrie wil dan zal ik je ook zeggen waar je die kan stoppen voordat de zon opkomt.

Ik blijf lachen op deze klip want ze snappen nog steeds niet dat mensen een hekel beginnen te krijgen aan hun en hun stomme offertes.

 

Arthur Donker

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Rapper Jetten veroordeeld tot 6 jaar voor poging tot doodslag

De lokale rapper Jetten is veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar voor poging op doodslag en het overtreden van de vuurwapenwet. Volgens de rechtbank is voldoende bewezen...

Democracy now! | Thursday, September 16, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 16 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Banco di Caribe verkocht aan United

Banco di Caribe wordt verkocht aan United Group Holdings BV. De verkoop omvat alle bancaire activiteiten op Curaçao, Aruba, Bonaire en Sint Maarten. Ook de verzekerings- en...

Nu.cw | Knops geholpen door ambtenaren bij privékwestie

Staatssecretaris van Koninkrijksrelaties Raymond Knops (CDA) kocht in 2010 privé grond aan. Zijn ambtenaren met juridische analyses en de communicatiestrategie, hadden hem geholpen toen hier vorig jaar...

Nu.cw | 109 baby-schildpadden bereiken zee bij Porto Mari

Op het strand van Porto Mari zijn zaterdag 109 baby-zeeschildpadden uit hun ei gekropen. De Sea Turtle Conservation Curaçao ontdekte de lege eieren. De organisatie heeft de eieren...
- Advertentie -