29 C
Willemstad
• dinsdag 5 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

Tula Viewing voor lokale medewerkers

WILLEMSTAD — De organisatie van Tula The Revolt zal op dinsdag 16 juli een speciale ‘Tula Viewing’ vertonen voor alle mensen op Curaçao die hebben meegewerkt en bijgedragen aan de totstandkoming van de speelfilm.

Filmposter Tula the RevoltHet resultaat van dit werk zal voor de ‘local crew & cast’ 16 juli in Theater Luna Blou vertoond worden. Tula the Revolt, die vandaag in première gaat, werd gerealiseerd door een internationale professionele filmcrew samen met een grote groep Curaçaoënaars. In de maanden oktober en november van het vorige jaar heeft een groep van minstens 500 lokale mensen meegewerkt aan de realisatie van dit project.

- Advertentie -

Een ieder heeft toen veel van zijn tijd en energie gestoken in de opnames, om zo gezamenlijk het verhaal van de slavernij te vertellen, zoals dat op Curaçao heeft plaatsgevonden 218 jaar geleden.

Achter de schermen toonde Curaçao zich sterk in de samenwerking met allerlei mensen uit alle windstreken.
Voor de kostuums, het camerawerk, licht en geluid, de make-up, de wapens en de overkoepelende organisatie kwamen mensen over uit Engeland, Bulgarije, België, Nederland, de Verenigde Staten en Brazilië.

Een ieder die meegewerkt heeft aan de film is bij deze uitgenodigd op de viewing van Tula the Revolt.
De uitnodiging geldt voor de lokale acteurs en figuranten, maar ook voor al degenen die achter de schermen hun medewerking hebben verleend om deze opnames te realiseren.

De organisatie zal voor deze viewing geen persoonlijke uitnodigingen versturen, maar hoopt dat iedereen de berichten die verspreid zullen worden via de lokale media en via Internet, zal opvatten als een persoonlijke uitnodiging.

‘Local Crew & Cast’ zijn allen van harte welkom in Theater Luna Blou op dinsdag 16 juli om 19.00 uur en/of om 21.30 uur voor de speciale viewing.

De organisatie benadrukt dat dit evenement alleen bedoeld is voor de mensen die hebben bijgedragen en hoopt dan iedereen weer terug te zien die meewerkte aan realisatie van de film.

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DH | Over the Pond minimarket robbed by two armed men

PHILIPSBURG--The cashier of a minimarket on Arch Road, a side road of Sucker Garden Road, was robbed at gunpoint late Friday afternoon, when two armed men entered...

Democracy now! | Monday, July 4, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 4 juni 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Opinie | De VN, zelf bestuur en zelf beschikking

Door Lucita Moenir Alam, Arjen van Rijn en Kees Flinterman Op 15 december 1955 heeft de Tiende Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in Resolutie 945(X) de Nederlandse...

ParadiseFM | Campagne voor een nieuw nationaal wapen Curaçao

Curaçao moet een nieuw nationaal embleem hebben. Cultuurminister Van Heydoorn heeft daarom een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Iedereen kan aan de wedstrijd meedoen. Vandaag wordt het startschot gegeven voor...

ParadiseFM | Schotte nog steeds in onderhandeling met OM

Ex-premier Gerrit Schotte onderhandelt nog steeds met het Openbaar Ministerie over het geld dat hij terug moet betalen. In mei kreeg hij twee weken de tijd om...
- Advertentie -
- Advertentie -