32 C
Willemstad
• maandag 15 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

TravelPro | TUIfly breidt capaciteit Bonaire fors uit

HomeLandenBonaireTravelPro | TUIfly breidt capaciteit Bonaire fors uit

By Sharon Evers

Bonaire-toerisme
TUIfly breidt capaciteit Bonaire fors uit in combinatie met Curacaao

In het nieuwe schema vliegt TUIfly vanaf november dit jaar negen keer per week naar de Antillen: vier keer naar Aruba, drie keer naar Bonaire en twee keer op Sint Maarten. Alle vluchten worden gecombineerd met Curaçao.

Hiermee breidt ook de capaciteit naar Bonaire fors uit naar wel drie vluchten in de week.

“Tourism Corporation Bonaire en BONHATA zijn verheugd met de uitbreiding van het aantal vluchten naar Bonaire. De bestemming heeft al vele jaren een goede relatie met TUIfly en kijkt uit naar het ontvangen van extra passagiers uit Nederland”, aldus Malinda Hassell, Marketing manager van TCB.

Het feit dat de gehele vluchtoperatie wordt uitgevoerd met de Boeing 787 Dreamliner, is voor de vakantiegangers een voordeel en heeft extra aantrekkingskracht. “De gemeten klanttevredenheid over de gehele vakantie is zelfs hoger wanneer gevlogen wordt met een Dreamliner”, aldus Arjan Kers, General Manager van TUI Nederland.

“Elk eiland heeft z’n eigen signatuur, stijl en klantvraag. Zo trekt het ook een repeater klandizie. Wie al diverse malen Curaçao heeft bezocht, maakt ook graag kennis met Aruba of bevredigt z’n nieuwsgierigheid naar Bonaire. Met het Nederlands-Franse Sint Maarten is nu nog een prachtige kleur aan dit palet toegevoegd. We zijn er trots op als TUI Nederland vakanties op de Antillen bereikbaar en betaalbaar te maken voor een grote groep”.

Met negen vluchten per week eind dit jaar vormen de Antillen samen veruit de belangrijkste verre bestemming van TUI Nederland. Aruba, Bonaire en Curaçao trekken jaarlijks zo’n 280.000 Nederlanders. Dat zijn zowel vakantiegangers, zakenreizigers als reizigers die op familiebezoek gaan. Ongeveer de helft van deze groep gaat georganiseerd op vakantie met TUI, dat met 70 lokale medewerkers een belangrijke werkgever op de eilanden is.

Ook op Sint Maarten komt mogelijk een eigen verkoopkantoor, waar losse vluchten vanuit Sint Maarten worden verkocht. Sint Maarten krijgt momenteel per jaar zo’n 17.000 Nederlanders over de vloer.

TUI verwacht met de twee nieuwe vluchten van de TUIfly Dreamliner jaarlijks circa 15.000 extra Nederlandse toeristen naar Sint Maarten te vervoeren. Dat betekent bijna een verdubbeling van het huidige aantal.

Bron: TravelPro

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties