26 C
Willemstad
• vrijdag 25 juni 2021 04:58

Laatste reacties

- Advertentie -

TravelPro | Nieuwe directeur voor verkeersbureau Bonaire

Maurice_Adriaens
Maurice Adriaens nieuwe directeur van verkeersbureau Bonaire

Deze maand is Maurice Adriaens gestart als nieuwe directeur van het verkeersbureau van Bonaire. Hij is in verantwoordelijk voor alle marketing en PR activiteiten en campagnes van Tourism Corporation Bonaire (TCB) in Europa, Noord-Amerika, Latijns Amerika en de Caribische regio.

Adriaens is geboren en getogen op Curaçao en gaan studeren aan de Universiteit van Wageningen, waar hij zijn diploma Tropische Landbouw en Marketing behaalde. Na zijn studie keerde hij in 1989 terug naar Curaçao. In 1997 heeft de heer Adriaens vervolgens zitting genomen in de regering van de Nederlandse Antillen.

Van 1998 tot 2001 en van 2007 tot 2010 was hij als Minister verantwoordelijk voor Verkeer, Telecommunicatie en Transport. Vanaf 1997 heeft hij als Minister nauw samengewerkt met het Curaçao Toeristen Bureau waardoor er een duurzame groei gerealiseerd is van airlift en toerisme.

- Advertentie -

De afgelopen vijf jaar was Adriaens directeur van de Curaçao Airport Holding en verantwoordelijk voor het toezicht op de luchthaven en de ontwikkeling van het gebied naar een luchthavenstad (airportcity). Hij was mede verantwoordelijk voor de plannen rondom de renovatie van het terminal gebouw, dat in 2018 wordt afgerond. Tevens heeft hij in samenwerking met het Curaçao Toeristen Bureau meegewerkt aan airlift vanuit Brazilië (GOL), Duitsland (airberlin) en Amerika (Jet Blue).

In deze periode is de heer Adriaens tevens vier jaar bestuurslid geweest van de Curaçao Hospitality And Tourism Association (CHATA).

“Ik vind het een voorrecht om invulling te kunnen gaan geven aan de directeursfunctie en zie uit naar een goede samenwerking met onze kantoren, de trade partners in onze markten en de stakeholders op Bonaire. Met als doel om de goede reputatie van Bonaire verder uit te bouwen als internationale topbestemming voor onze toeristen, zoals duikers, windsurfers, leisure toeristen en cruise passagiers”, aldus Adriaens.

Bron: TravelPro

Artikel delen

3 reacties

  1. Integriteitsloze types als Adriaens komen in onze samenleving iedere keer weer bovendrijven. Het zijn net kakkerlakken.

    En dan willen we onafhankelijk worden. Reken eerst eens af met deze dieven dan toon je dat je onafhankelijkheid waard bent.

  2. Adriaans is de man van de corrupte FOL partij, van Anthony Godett (1 jaar gevangenis wegens corruptie), mafia godfather Nelson Monte en de louche schoonvader van Gerrit Schotte, Richard Salas.

    Schande dat Adriaans nog in een overheidsfunctie aan de bak komt met zijn complete gebrek aan normen en waarden.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

ParadiseFM | Tekort van 10 miljoen gulden in juni

Curaçao heeft deze maand niet meer genoeg geld om aan de kosten te voldoen. Dit betekent dat ambtenarensalarissen, de zorg en onderstand eigenlijk niet meer bekostigd kunnen...

Democracy now! | Thursday, June 24, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 24 juni 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

ParadiseFM | Negen boetes tijdens controle kustwacht

De Curaçaose kustwacht heeft afgelopen weekend 9 boetes uitgedeeld tijdens controles op zee en bij stranden aan de oostkant. Daarbij zijn er verschillende vaartuigen op papieren en...

ParadiseFM | Kabinet Pisas reageert nog niet op afwijzing IOC

Het kabinet Pisas reageert nog niet op de meest recente afwijzing door het Internationaal Olympisch Comité (IOC). Te zijner tijd wordt het een en ander bekend gemaakt...

ParadiseFM | RIVM: twee nieuwe Gamma-varianten op Curaçao aangetroffen

Er zijn twee nieuwe gevallen van de Gamma-variant van het coronavirus op Curaçao aangetroffen. Dat meldt het RIVM op basis van de laatste monsters die uit het...
- Advertentie -