TravelPro | Airberlin non-stop van Düsseldorf naar de Caraïben

Dylan Cinjee

Waaronder airberlin één keer per week naar Curacao

Waaronder airberlin één keer per week naar Curacao

Airberlin heeft deze zomer het aanbod naar het Caraïbisch gebied uitgebreid en zet dit programma ook in de zomerperiode van 2017 voort. De nieuwe airberlin verbinding van Düsseldorf naar Havanna wordt ook komende zomer twee keer per week aangeboden.

Ook vliegt airberlin opnieuw drie keer per week naar Varadero, wat ideaal is voor individuele rondreizen op Cuba.

“airberlin is de grootste aanbieder voor langeafstandsvluchten vanaf Düsseldorf. Dit jaar hebben wij ons jarenlange Cuba-aanbod uitgebreid met de nieuwe vluchten naar Havanna en bovendien Boston en San Francisco opnieuw in ons luchtnet opgenomen. Komende zomer vliegen wij voor de eerste keer vanaf Düsseldorf naar Orlando, wat in het bijzonder voor Disney-fans en gezinnen interessant zal zijn”, aldus Merlin Schmischke, verantwoordelijk voor de toeristische afdeling bij airberlin.

Net als in de voorgaande jaren vliegt airberlin één keer per week naar de Nederlandse Antillen: elke dinsdag starten de airberlin jets in Düsseldorf met als bestemming Curaçao.

Ook het aanbod naar Mexico, met twee vluchten per week vanaf Düsseldorf naar Cancun is vast. De Dominicaanse Republiek is zelfs vijf keer per week de bestemming van de op een na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland. Twee keer wekelijks landt airberlin in Puerto Plata en drie keer per week in Punta Cana.

Het aanbod naar de Dominicaanse Republiek werd in de zomer van 2016 ten opzichte van het jaar ervoor met één frequentie verhoogd en zal ook volgende zomer als dusdanig worden aangeboden.

Bron: TravelPro

Een Reactie op “TravelPro | Airberlin non-stop van Düsseldorf naar de Caraïben

  1. He grote voordeel met Cuba is dat AB minder last zal hebben van mulas etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *