Toch geen ontslag Rojer

Toch geen ontslag voor Menki Rojer

Toch geen ontslag voor Menki Rojer

Glenn Camelia, de huisadvocaat van de regering, heeft premier Ivar Asjes (Pueblo Soberano) gisterochtend geadviseerd om het ontslag van Meendert ‘Menki’ Rojer weer in te trekken. Dat meldt een welingelichte bron die anoniem wenst te blijven tegenover deze krant.
Camelia zou het een en ander met betrekking tot het ontslag van Rojer, die als stafmedewerker human resources werkzaam is bij het ministerie van Algemene Zaken, juridisch hebben geëvalueerd en tot de conclusie zijn gekomen dat het beter is het ontslag in te trekken. De advocaat zou zijn advies op papier zetten opdat Asjes dit tijdens de bijeenkomst van de Raad van Ministers komende woensdag kan presenteren. De minister-president heeft hierover gisteren ook een mail naar de overige ministers gestuurd.

Lees meer…
Bron: Antilliaans Dagblad

Een Reactie op “Toch geen ontslag Rojer

  1. Aangezien onze drammerige Asjes nu A heeft gezegd, zal het er wel weer op gaan uitdraaien dat deze ambtenaar straks betaald thuis op de bank gaat zitten, Asjes zal nu toch met een B antwoord moeten komen. Uiteindelijk gaat de gemeenschap weer opdraaien voor dit soort fratsen zoals gebruikelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *