Thodé niet verrast door aanhouding Schotte

Amerigo Thodé: ze moeten ons hebben

Amerigo Thodé: ze moeten ons hebben

MFK-Statenlid Amerigó Thodé is niet verrast over de aanhouding van zijn partijleider Gerrit Schotte. Schotte werd vanmorgen na een interview te hebben gegeven aan nieuwszender CBA, aangehouden door de Landsrecherche.

“Iedereen is tegen onze partij dus ik kijk hier niet meer van op”, aldus Thodé tegenover Nieuws360. Volgens Thodé proberen onder andere verschillende politici en de media de leden van de MFK zwart te maken. “Dit doen zij omdat we bezig zijn met hervorming.”

Het Statenlid probeerde vanmorgen zijn leden te bereiken om vanmiddag met hen te praten over de situatie van vanmorgen.

Schotte is aangehouden in het kader van een strafrechtelijk onderzoek naar verdachte financiële transacties. Eind vorig jaar werden bij de woning en een aantal kantoren van de ex-premier huiszoekingen verricht in een onderzoek naar valsheid in geschrifte en witwaspraktijken.

Ook zijn vriendin Cicily van der Dijs is gearresteerd; veel van de transacties zouden via haar bankrekening hebben plaatsgevonden.

Bron: Notisia360

3 Reacties op “Thodé niet verrast door aanhouding Schotte

  1. En nu Thodé en de vele anderen nog die de afgelopen jaren de revu zijn gepasseerd en krijgen we eindelijk een keer een “schone” samenleving.

  2. wanneer sluiten zxij Thode ook op? kunnen ze samen zingen “samen zullen wij alles delen…………”

  3. Abraham Mossel

    Thodé is niet verrast over aanhouding. Kan Thodé mij een paar namen opnoemen wie wel verrast zijn met deze aanhouding!.
    Gerrit de Raaf heeft waslijst aan strafbare feiten in zijn cv staat, kan het OM hem niet voor het ene aanhouden dan wel kan er aanhouding plaats vinden van het andere, wel met harde bewijzen graag, Niet dat het gepeupel morgen weer vrij rond loopt. en de zielige jonge kan uithangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *