Telegraaf | Zeven coronadoden op Aruba

Er zijn momenteel 1081 besmettingen op Aruba. In totaal zijn bijna 17.000 mensen op het eiland getest op het coronavirus. | Foto HH

AMSTERDAM – Het aantal mensen dat wereldwijd besmet is geraakt met het coronavirus is de 23 miljoen gepasseerd. De pandemie heeft wereldwijd ten minste 804.000 mensen gedood, waarbij de Verenigde Staten de meeste doden met ruim 176.000 hebben geregistreerd, gevolgd door Brazilië met meer dan 114.000.

In Nederland stierven 6200 mensen aan het virus. Bekijk het laatste nieuws in dit liveblog, dat wordt aangevuld.

Op Aruba zijn inmiddels zeven mensen overleden door Covid-19. Dat heeft de Arubaanse regering zaterdag bekend gemaakt. Op dit moment liggen dertig mensen in het ziekenhuis die zijn besmet met het coronavirus. Daarvan liggen er vijf op de intensive care.

Er zijn momenteel 1081 besmettingen op Aruba. In totaal zijn bijna 17.000 mensen op het eiland getest op het coronavirus.

Bron: Telegraaf

3 Reacties op “Telegraaf | Zeven coronadoden op Aruba

  1. Nou Joep, een of twee weken Curacaoenaars achter het stuur levert ook snel 7 doden op.

    En daar sluiten we de wegen ook niet voor af.

  2. Het grenzen opengooien voor de VS heeft dus tot nu toe 7 mensenlevens gekost. Hoop dat iedereen van mening is dat het dat ook waard was. Er zullen er overigens meer volgen. Wordt het dus nog iets duurder.

  3. Viva toerisme!!! Had Aruba haar zaken op orde dan was er geen oorzaak om op stel en sprong de grenzen open te gooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *