31 C
Willemstad
• vrijdag 17 mei 2024 14:04

Telegraaf | Vier doden bij schietpartij op Curaçao

Eiland geteisterd door drugsgerelateerde bendeoorlogen. Op de plaats van de schietpartij werden in 2013 ook al drie mensen onder vuur genomen. Foto: Extra

WILLEMSTAD – Op Curaçao zijn zaterdagavond bij een schietpartij in de wijk Berg Altena vier doden gevallen. Dat melden lokale media op het eiland.

Er werd geschoten vanuit een rijdende auto. Alle slachtoffers zouden jonge mannen zijn.

Volgens lokale media was één slachtoffer ter plekke dood. De andere drie slachtoffers overleden op weg naar het ziekenhuis en in het ziekenhuis.

In 2013 werden voor hetzelfde winkeltje op kerstavond drie mensen neergeschoten. Berg Altena is een wijk in Willemstad, in de buurt van het toeristische centrum.
Bendeoorlogen

Het eiland wordt geteisterd door vaak drugsgerelateerde bendeoorlogen met tal van liquidaties. In juli vorig jaar werden ook al in één weekend vier mannen neergeschoten, waarvan drie op de parkeerplaats van het grote bordeel Campo Alegre. Ook heeft een ruzie tussen twee rappers al aan meerdere mensen het leven gekost.

Bent u op Curaçao en weet u meer over deze schietpartij? Mail onze verslaggevers: [email protected] of [email protected]

Bron: Telegraaf

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Meer recente reacties