Telegraaf | ‘Verkrachting om duivel uit te drijven’

Kerkleider Curaçao vergreep zich aan vrouwen

Curaçao – Een pastor op Curaçao blijkt tientallen vrouwen te hebben verkracht ‘om de duivel uit te drijven’. Zijn jongste slachtoffer was maar elf jaar oud.

Tegen de 54-jarige leider van de Rains of Blessingskerk, Orlando B., is gisteren voor de rechtbank in Curaçao achttien jaar cel geeist. Als het aan het Openbaar Ministerie ligt, mag hij bovendien twintig jaar zijn beroep als dominee niet uitoefenen.

De Blessingskerk heeft ook dependances in Tilburg, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Twee jaar geleden deed één meisje aangifte tegen Orlando B. Daarna stroomden nog eens 19 aangiftes binnen. De ‘kerkleider’ zou in 2003 al zijn begonnen met het misbruik.

De pastor verkrachtte de meisjes ‘om de duivel uit hen te drijven’, aldus het openbaar ministerie. Hij maakte ze bang door te zeggen dat ze bezeten waren van demonen die hij in hun lichaam had gestopt. Volgens de omroep zou Orlando de demonen wakker maken als de vrouwen aangifte deden.

Ook gebruikte hij veel geweld. Meisjes kwamen na de verkrachting bij terwijl ze onder het bloed zaten, zo bleek tijdens de zitting van de rechtbank.

Eén meisje raakte vijf keer zwanger. Orlando betaalde de abortussen of de morning-afterpil.

Kent u de Rains of Blessingskerk en wilt u daarover vertellen? Mail [email protected] of tip onze whatsapplijn: 06-13650951

Bron: Telegraaf

4 Reacties op “Telegraaf | ‘Verkrachting om duivel uit te drijven’

  1. Deze man is een klootzak er zijn genoeg alleenstaande volwassen vrouwen overal te vinden.

  2. Abraham Mossel

    Laat de DUIVEL deze nep duivel in schaaps kleren, eens een hele dag en nacht de zich noemende horny NEP pastoor goed in zijn dikke reet naaien, tot dat hij groen en geel ziet, punt uit de nep pastoor zuigt aan de DUIVEL zijn fluit.

  3. Ik denk dat castratie een geode straf is

  4. ‘Verkrachting om duivel uit te drijven’

    Goede gelegenheid om de duivel bij Schotte uit te drijven als ze dadelijk samen in Bon Futuro zitten.

    Draai je even om, Gerrit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *