Telegraaf | Netflixen kost parlementariër Aruba de kop

Sue-Ann Ras, Statenlid namens de Arubaanse coalitiepartij MEP, tijdens het Interparlementaire Koninkrijksoverleg in de Eerste Kamer. – Foto: John Samson

ORANJESTAD – De Arubaanse parlementariër Sue-Ann Ras van regeringspartij MEP heeft maandag ontslag genomen. Dat deed ze nadat er een golf van kritiek was losgebarsten toen bekend werd dat ze eind juni in Nederland tijdens een overleg tussen parlementariërs van het Koninkrijk in de Eerste Kamer zat te Netflixen.

Ras plaatste maandag een video op Facebook waarin ze het kijken van een aflevering van de Netflix-serie Designated Survivor tijdens een vergadering „een grote fout” noemde. Ze vroeg excuses aan iedereen die op haar had gestemd.

Twee keer per jaar komen parlementariërs van Nederland, Curaçao, Aruba en Sint-Maarten enkele dagen bijeen voor een zogenoemd interparlementair overleg. Vorige maand vond dat plaats in Den Haag, waarbij onder meer over de crisis met Venezolaanse vluchtelingen werd gesproken.

Bron: Telegraaf

4 Reacties op “Telegraaf | Netflixen kost parlementariër Aruba de kop

 1. ericlapas

  We zullen meer van deze mevrouw horen en het zal me niet verbazen als zij ooit als minister president terugkomt. Een parlementariër die zo onbaatzuchtig is om uit zichzelf op te stappen wordt zeker door de partij beloond.

  Sue-Ann Ras mag ik bekkenbodemspieren oefening aanraden voor de volgende saaie vergaderingen?

 2. Laat Menki ook maar opstappen!

 3. En die klootzak van ‘n m rojer dan, die wegloopt of helemaal niet komt opdagen maar er ‘n echt snoepreisje van maakt in de rosse buurt, moet al heel lang eerder de kop hebben gekost. Kots van die vent.

 4. Familie Ras op Curacao is geen haar beter.

  Respect dat Sue-Ann Ras zich heeft teruggetrokken.

  Dat Netflixen was schandalig, en haar eerste reacties maakten het alleen maar erger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *