Telegraaf | ’Miljardair Jeffrey Epstein pleegt zelfmoord in cel’

Miljardair verdacht van misbruik tientallen meisjes

New york – De Amerikaanse zakenman Jeffrey Epstein, verdacht van seksueel misbruik van tientallen meisjes, heeft zelfmoord gepleegd in zijn cel.

Dat melden Amerikaanse media. Hij werd al in de gaten gehouden in het kader van zelfmoordpreventie. Anonieme bronnen binnen de politie zouden de dood van de ’misbruikmiljardair’ bevestigen.

Eind juli zou Epstein ook al een zelfmoordpoging hebben gedaan in zijn cel. Hij werd vervolgens zwaar bewaakt om te voorkomen dat hij een tweede poging zou ondernemen. Een week voor de vermeende poging tekende hij beroep aan tegen het besluit hem niet op borgtocht vrij te laten. Rechter Richard Berman bepaalde dat de 66-jarige miljardair in de gevangenis moet blijven in afwachting van zijn proces. Hij volgde de argumentatie van het Openbaar Ministerie dat het vluchtgevaar groot is. Epstein heeft overal ter wereld huizen en een privévliegtuig.

Volgens The New York Times wilde Epstein zijn eigen dna op grote schaal gaan verspreiden door op industriële basis vrouwen te bezwangeren. Dat moest gebeuren in een soort broedhuis. De gedachte erachter: het in zijn ogen ’verbeteren’ van het menselijk ras. Vier bronnen vertellen over Epsteins bizarre obsessie tegen de krant, die eufemistisch spreekt van ’een opmerkelijke droom’.

Epstein heeft aanklachten tegen zich lopen over seksueel misbruik van talloze minderjarige meisjes, waarvan sommigen slechts 14 waren. In zijn huis werden kluizen vol naaktfoto’s gevonden. De meisjes zouden naar zijn huis werden gelokt met mooie verhalen, om vervolgens erotische massages te geven die moesten uitmonden in seks. De miljardair werd al eens eerder veroordeeld, maar kon toen vanwege zijn vele contacten ’de deal van de eeuw’ sluiten met justitie, zo zouden aanklagers later terugblikken. Hij kreeg slechts 13 maanden cel die hij ook nog eens onder huisarrest uitzat.

Denk jij aan zelfmoord? Je bent niet alleen. Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113 en 113.nl

Bron: Telegraaf

8 Reacties op “Telegraaf | ’Miljardair Jeffrey Epstein pleegt zelfmoord in cel’

 1. Drechi pa bosnan Tur

  @Bram:
  En wat heeft Dhr. Schotte met Epstein te maken?
  Jij WEL, ik niet.
  Lekkere jongen (of meisje) ben jij zeg…….. 🙂

 2. Abraham Mossel

  @ Drekkie, je heb toen weer niet goed gelezen, het waren luiers die voor Nederlands gebruik werden afgekeurd, zoals zo veel goede dingen in Nederland worden afgekeurd terwijl het wel in het buitenland vrij is om te verkopen, en ik heb die luiers voor heel goedkoop verkocht of weet je dat niet meer. En wat heeft de luier verkoop te maken met zelfmoord en oplichting.

 3. Drechi pa bosnan Tur

  @Bram:
  What about de “foute luiers” Bram….. Nada???????? Die je in Afrika aan de man hebt gebracht? (babies is een betere benaming dan “Man”)
  Reageer daar nou eens een keer op, Smiecht!!!

 4. Abraham Mossel

  @ Bert, wat Gerrit de Raaf betreft, die krijg misschien nog één jaartje of 4 á 5 op zijn bordje als word bewezen wat hij samen met v d Dijs van het volk heeft gestolen bij de RdK diefstal ruim 200 miljoen piettemannen$. En het OM weet ook dat Gerrit de Raaf vele malen meer heeft gejat met vrienden van het volk, project Marie Panpoen, twee olie bunkers bij de brug, etc 100 x sind 10-10-2010 is iedereen die de kans had volop aan het stelen geslagen, naar voorbeeld Gerrit de Raaf regering. laat mij maar iemand zeggen dat het niet zo is, met de vriendelijke groeten aan Gerrit afz Abraham Mossel

 5. Goed voorbeeld voor gekke Gerrit.

 6. Zeer convinient. Deze “zelfmoord” op dit tijdstip. Zoals @ericlapas al aangeeft, veel gelijkenis met Pretu.
  Eerdere “mensen” aan de macht waren er niet meer om hem te beschermen.

 7. Telegraaf: “Jeffrey Epstein, verdacht van seksueel misbruik van tientallen meisjes, heeft zelfmoord gepleegd in zijn cel”
  Dit gaat voorbij aan het feit dat Jeffrey Epstein een ‘registered sex-offender’ was. Vraag is hoe het mogelijk is dat, in een faciliteit dat o.a. El Chapo recent heeft gehuisvest, dit kan gebeuren? Epstein was on ‘suicide watch’na een eerdere poging in deze faciliteit. Vervolgens wordt hij van deze verscherpte toezicht gehaald en maakt hij een einde aanzijn leven (?). Met zijn dood komt er natuurlijk een einde aan het onderzoek, echter of zijn dood ook het onderzoek van mede-plichtigen beeindigd valt te bezien. Zeker is dat een groot aantal mensen vandaag ook opgelucht adem halen.

 8. Dit heeft veel gelijkenis met de zaak Pretu, deze man was onder suicide watch en kon toch zelfmoord plegen? Wellicht kan Camelia Römer deze zaak ook voor één miljoen onderzoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *