31 C
Willemstad
• vrijdag 19 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

Telegraaf | Gerard op Curaçao in goede handen

HomeMediaTelegraaf | Gerard op Curaçao in goede handen

Tropische nieuwjaarsduik met vrienden en collega’s

Sonja Bakker, Gerard Joling, Irene Moors en Tino Martin Ⓒ weekblad Privé.

Wie ook weer volop geniet, is GERARD JOLING. Die verkeert daar bovendien in goed, en zorgzaam, gezelschap. We zien op de foto onder andere zijn goede vriendin IRENE MOORS en ook collega TINO MARTIN, met wie Geer al eens een single opnam voordat RENÉ FROGER dat deed.

Wie ook weer volop geniet, is GERARD JOLING. Die verkeert daar bovendien in goed, en zorgzaam, gezelschap. We zien op de foto onder andere zijn goede vriendin IRENE MOORS en ook collega TINO MARTIN, met wie Geer al eens een single opnam voordat RENÉ FROGER dat deed.

,,Ik vind hem geweldig’’, zegt Gerard onomwonden. ,,Hij is een van de grootste sterren die erbij is gekomen en hij durft ook zijn nek uit te steken met zijn grote concerten.’’

Om zijn eigen nek hangt, links, SONJA BAKKER. ,,Het kan nooit kwaad je eigen diëtiste bij je in de buurt te hebben met de feestdagen’’, giert Geer, die dit jaar in april de ZESTIG aantikt. ,,Maar, zoals je ziet, zit ze zelf ook gezellig aan de wijn, dus ze kan van mij weinig zeggen deze vakantie.’’

Bron: Telegraaf

Dit artikel is geplaatst in

14 reacties

 1. Als ik het onderstaande lees,krijg ik het benauwd.
  Wat een zeurpieten en mischgassers. Is dit het volk wat zo trots is op carnaval? Het feest van geluk en blijheid. Gelukkig zijn er ook nog de medewerkers van Centrum, waar ik altijd weer blij van wordt.

 2. Gerard Joling wordt door de eigenaar van de resort waar hij verblijft uitgenodigd om de gasten te vermaken. Het kost Gerard Joling niets alles wordt voor hem betaald incl. vliegticket.

  In feite kost Gerald Joling ons eerder geld dan dat het geld opbrengt, uiteindelijk heeft hij niets aan guldens dus het moet allemaal in Euro’s dus het kost ons ook deviezen.

  Het zal me niet verbazen als de andere drie op de foto dezelfde deal hebben. Nog meer van deze zogenaamde toeristen en we kunnen het land failliet verklaren.

 3. @Joep. Ik geef niet af op toeristen. Ik geef alleen af op de personen op de foto. Iedere toerist, zowel vermogend, arm, vergane glorie, is welkom. Of ze nu in een all inclusive of bij familie verblijven, maakt niets uit. Ook deze vier personen. Wie ben ik om als ballotage te fungeren.

 4. Joep heeft gelijk, maar dan nog mogen we Joling een enge aansteller van het ergste soort vinden.

  Natuurlijk mogen we blij zijn met zijn komst en die van zijn aanhang. Hij zal hier ook geen atrakos komen plegen, waarvoor veel Curacaoenaars naar het eiland komen.

  Maar ik wil Joling niet in een straal van 50 meter in mijn buurt hebben.

 5. Heel apart dat sommigen alhier zo verschrikkelijk afgeven op …………….TOERISTEN oftewel de personen die de economie van dit eiland nog enigzins overeind houden.
  Want laten we wel wezen, wanneer de toeristen en masse niet door de ballotage van oa John Bash, Ans, Ericlapas, William, S. Bolivar en Kaat zouden komen dan mogen een hoop YdK hun handje ergens anders op gaan houden, die zitten dan namelijk zonder werk. Bovendien zou de overheid dan een immense hoeveelheid belastingen missen, waardoor wij als bewoners van het eiland de keuze krijgen: of meer belasting gaan betalen of helemaal gierend failliet gaan.

  M.a.w. het is dus maar goed dat zij NIET mogen bepalen wie hier wel of niet welkom is als toerist wie hier zijn geld mag achterlaten op het eiland.

 6. Er zijn video’s van Gerard Joling in de sportschool met een persoonlijke trainer. Een persoonlijke trainer kost best veel geld maar blijkbaar heeft hij het voorover.

  Als ik alleen naar dat lichaam kijk, zie ik meteen dat de benen niet getraind zijn dus blijkbaar heeft de trainer geen evenwichtige programma vastgesteld.

 7. Afschuwelijke vent, Gerard Joling, aansteller van het ergste soort.

  Had vroeger een prachtige stem, nu niet meer, en maakt alleen nog maar mondi muziek.

 8. Gelukkig dat ze ondanks de negatieve houding alhier hun geld nog op deze rots blijven uitgeven. Er zijn zoveel betere alternatieven.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties