31 C
Willemstad
• vrijdag 19 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

Telegraaf | Ex-stripper: dit deed prins Andrew op Epstein-feestje

HomeMediaTelegraaf | Ex-stripper: dit deed prins Andrew op Epstein-feestje
’Hij viel op mijn grote borsten’. Prins Andrew zou zijn gezicht in de borsten van de stripper hebben gedrukt op het feestje van Epstein Ⓒ Hollandse Hoogte

Een voormalig lapdancer heeft aan de Britse krant The Mirror haar verhaal gedaan over feestjes van Jeffrey Epstein waarbij talloze minderjarige meisjes waren en prins Andrew zijn hoofd tussen haar borsten duwde.

De vrouw is 47 jaar en wil aangesproken worden als Tiffany Doe. Ze was een stripper die voor haar aanwezigheid op de feesten van de intussen overleden misbruikmiljardair Jeffrey Epstein werd betaald. Zo zag ze prins Andrew daar ’een paar keer per jaar’.

Ze beschrijft zijn gedrag tijdens die feestjes als ’een beetje stuntelig en onhandig’. „Hij duwde zijn hoofd tussen mijn borsten en vroeg of dat nu ’motor… eh…iets’ was.” Tiffany Doe doelt op de Engelse term motorboating, waarbij een man zijn hoofd tussen de borsten van een vrouw duwt en die heen en weer schudt. „Ik was in shock, maar lachte erom en dacht: ’Wow, wat was dat?’. Hij lachte ook. Hij had dat nog nooit eerder gedaan en ik dacht: ’Het wordt een goede nacht’. Blijkbaar heb je als prins zulke privileges.”

Bekijk ook: Nieuwe foto’s duiken op van prins Andrew en Epstein

De stripper kreeg de indruk dat de goedgehumeurde Andrew dol was op haar enorme voorgevel. „Hij houdt van ronde vormen, zoals bij zijn ex-vrouw Sarah Ferguson. Hij zei tegen mij dat ik zo in zo’n tijdschrift kon voor vrouwen met grote borsten.”

Meisjes op de slaapkamer

Op het feestje zag ze talloze jonge meisjes, die ’er niet allemaal als 18 of 19 uitzagen’. De meisjes zouden volgens haar in Epsteins villa ’gehouden worden’. Sommigen zouden dakloos zijn, weggelopen van huis of het waren de zusjes van de strippers. Zij werden tijdens de avond ’boven in de slaapkamers gehouden’. Of prins Andrew op de hoogte was van de minderjarige meisjes boven, zegt zij niet.

Wel zag Tiffany Doe Ghislaine Maxwell (57) op de feestjes. „Ze mengde zich tussen de gasten maar hield ondertussen ook alles in de gaten.” De zogenaamde hoerenmadam van Epstein heeft tot heden altijd ontkend dat zij meisjes zou aanvoeren voor Epstein en zijn gasten en is nog niet aangeklaagd. Maar ze is ook niet meer vindbaar; niemand weet waar zij uithangt.

Bekijk ook:
De vrouw die waarheid Andrew weet is spoorloos

Camera’s

Tot slot bevestigde Tiffany ook dat Epstein camera’s had hangen om zijn gasten vast te leggen, zodat hij ’overwicht’ op hen had in de toekomst.

Bekijk ook:
Ex prins Andrew voelde zich bespied in appartement Epstein

Bekijk ook:
Hoe prins Andrew iedereen heeft weggejaagd

Bron: Telegraaf

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

  1. @Joep Meloen. Dat mag misschien wezen, maar dan had hij afstand moeten nemen van zijn titel én voorrechten die hij volop geniet , als hij dat leven van wil leiden.

  2. Och mijn gut, dit is alles wat hij heeft gedaan ?
    Wanneer ik de verhalen van Lapas lees dan begrijp ik dat er op de gemiddelde avond in Campo wel iets meer gebeurt.
    En om eerlijk te zijn, ik denk dat de gemiddelde journalist ook wel meer heeft gedaan in zijn leven, want dat zijn zeker geen lieverdjes.

    Oftewel storm in een glas water. Kunnen we weer overgaan tot de orde van de dag ?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties