Telegraaf | Deel vleugel inderdaad van Boeing 777

Deel vleugel inderdaad van Boeing 777

Deel vleugel inderdaad van Boeing 777

Kuala Lumpur – Het gevonden stuk vleugel op het eiland Reúnion is inderdaad afkomstig van een Boeing 777. Dat hebben de Maleisische autoriteiten vrijdag bevestigd.

Aan de kust van het eiland Reunion is ook deze fles met vloeibaar zeep aangespoeld. Het product is gemaakt in Indonesië.

Het wrakstuk dat mogelijk van de Mh370 is, wordt verder onderzocht Het wrakstuk dat mogelijk van de Mh370 is, wordt verder onderzocht Foto: AFP

Daarmee is er geen andere conclusie mogelijk dan dat het om een brokstuk van de verdwenen vlucht MH370 gaat. In de zuidelijke Indische Oceaan is namelijk nooit een ander toestel van dit 20 jaar oude type gecrasht.

Malaysia Airways vlucht MH370, een Boeing 777, verdween 8 maart vorig jaar op een vlucht van Kuala Lumpur naar Peking. Met het toestel verdwenen de 239 inzittenden spoorloos. Aangenomen wordt dat het vliegtuig is gecrasht in de Indische Oceaan. Het Franse eiland Réunion ligt circa 4000 kilometer ten westen van de zone waar onderzoekers vermoeden dat het toestel in zee is gestort.

Bron: Telegraaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *