34 C
Willemstad
• donderdag 28 september 2023

NOS | Rechter: Trump pleegde fraude door vermogen bedrijven enorm aan te dikken

Donald Trump heeft jarenlang fraude gepleegd door de waarde van zijn bedrijven te overdrijven. Dat heeft een rechter in de staat New York bepaald in een civiele...

Democracy now! | Wednesday, September 27, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Inhouden belasting op pensioen niet meer van kracht

De Belastingdienst houdt geen belasting meer in op het pensioen van gepensioneerden. Volgens het ministerie van Financiën inde de Ontvanger tot nu toe de belastingschuld via het...

DolfijnFM | Caribische gulden mogelijk pas vanaf 2025 in gebruik

De nieuwe lanceringsdatum van de Caribische gulden is uitgesteld naar 31 maart 2025. De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten heeft dit besloten, na overleg met...

DolfijnFM | Man aangehouden voor mishandeling

Een 59-jarige man is zaterdagmiddag op Bonaire aangehouden, omdat hij een andere man met een betonblok tegen het hoofd had geslagen. De mannen hadden volgens de politie...
- Advertisement -spot_img

Telegraaf | Bill Cosby voor de rechter

HomeMediaTelegraaf | Bill Cosby voor de rechter
Bill Cosby voor de rechter | AFP
Bill Cosby voor de rechter | AFP

FOTO’S – Bill Cosby (78) is dinsdag onder grote belangstelling van de media gearriveerd in de rechtbank, waar hij voor de rechter moet verschijnen omdat hij beschuldigd wordt van verkrachting.

Bill arriveerde met twee bodyguards aan zijn zijde. De bejaarde acteur/komiek was slecht ter been; een wandelstok moest hem ondersteuning bieden.

Andrea Constand zegt dat zij in 2004 door de komiek gedrogeerd en vervolgens verkracht is. Het misbruik zou hebben plaatsgevonden in de mansion van Bill Cosby. Amerikaanse media melden dat Bills advocaten op deze eerste dag van de zedenzaak alles op alles zetten om de rechter ervan te overtuigen dat de zaak geseponeerd moet worden.

De raadsmannen vinden dat Bill niet terecht mag staan omdat hun client eerder al een schikking trof met Constand nadat ‘dokter Cliff Huxtable’ onde ede toegaf dat hij de destijds 32-jarige vrouw had gedrogeerd. De verklaring was vertrouwelijk, maar werd dit jaar toch toch openbaar gemaakt. De rechter in Philadelphia zou Bill na de schikking hebben beloofd dat hij niet meer vervolgd kan worden.

Bill wordt door minstens vijftig vrouwen, waaronder voormalig supermodel Janice Dickinson, beschuldigd van seksueel misbruik.

Bron: Telegraaf

Dit artikel is geplaatst in

10 reacties

 1. Waar zijn jullie allemaal in Gods naam mee bezig??
  Daarom hebben wij zo veel ellende en oorlog en noem maar op in deze wereld.
  Oh nee, niet als wij allemaal blanken waren. Of toch wel? Oh nee, niet als wij allemaal zwarten waren, of geel of rood of bruin. Oh nee voor de blanken is bruin ook zwart. en voor de zwarten is geel ook blank. Ziek!

 2. Op basis van de statistieken is het geoorloofd een risico analyse toe te passen en voorzichtiger te zijn bij bepaalde personen.

  Dat verklaart ook de harde aanpak van de Arubaan Mitch Henriquez omdat de kans op wapenbezit bij hem op basis van zijn afkomst meer dan gemiddeld was, nog los van het feit dat hij zelf ook riep dat hij een wapen had.

 3. @Fox, De meeste massamoordenaars in Afrika zijn weer zwart. Meeste moordenaars in Brazilie zijn gekleurd. Meeste moordenaars op Curacao zijn donker.. dus wat is je punt?

 4. Wanneer houden we nu eens op met politiek correct te zijn en spreken we ons gewoon uit over de aantoonbare verschillen in onder andere criminaliteit en arbeidsmoraal tussen rassen?

  Hoe groot is het percentage macambas in Bon Futuro? Ik schat 0%. Hoe groot is het percentage Antillianen in de Nederlandse gevangenis? Ik lees 8.3%. En dat terwijl het percentage Antillianen in de bevolking van Nederland LAGER is dan het het percentage macambas in de bevolking van Curacao.

  Om een juiste vergelijking te maken moet die 8.3% daarom zelfs nog vermenigvuldigd worden en vergeleken met die 0%.

  Maar je kunt ook gewoon even in de Staten kijken en daar Schotte, Constantie, Wilsoe, Thode en Cooper zien zitten en dat eens vergelijken met wat er in de Nederlandse Tweede Kamer aan strafblad zit (wederom 0%).

 5. @Maurice
  Ben bekend met de cijfers van het CBS uit Nederland. Zegt niets over jouw eerste reactie/ bewering op het betreffende artikel over Bill Cosby. Je beweert daar iets, legt een verband en noemt namen van sporters die voornamelijk in de VS of op Internationaal niveau hun sport beoefenen. Het ging mij om jouw ongefundeerde bewering.

  Bovendien kun je over het woord allochtoon die het CBS hanteert ook je vraagtekens plaatsen. Als je niet in Nederland geboren bent, maar in de VS, Noord Amerika of Japan behoor je tot de groep Westerse allochtoon. Is dat niet een beetje vreemd of is deze indeling puur op economische ontwikkeling gebaseerd? Maar goed dit is een andere discussie en heeft niets met het artikel over Bill te maken.

 6. Nog wat statistieken dan:

  62,8 procent van de mensen die in 2013 in de gevangenis zaten, is allochtoon. Dat blijkt uit nieuwe cijfers die het CBS vorige week publiceerde.

  De grootste groep allochtonen bestaat uit mensen van Marokkaanse herkomst: 10,6 procent van de gevangenen heeft ten minste één ouder die in Marokko geboren is. Daarna volgen gevangenen van Surinaamse (9,7 procent), Antilliaanse (8,3 procent) en Turkse (4,9 procent) herkomst.

 7. @Maurice
  Dank je, maar ik heb die link niet nodig. Heb alle toegang/ mogelijkheden om opsporing verzocht anytime te zien plus allerlei real crime programma’s. Gelukkig bestaat er daarnaast ook zoiets als forensche wetenschappelijke literatuur over dit onderwerp. Je mag het leuk vinden of niet, maar feit is dat de grootste en bekendste seriemoordenaars in de VS, Europa en Rusland blanke mannen zijn. Zoek de bronnen hierover van de FBI of CIA maar eens op zou ik zo zeggen.

  Bovendien beweer je nu weer iets anders met je verwijzing naar het programma opsporing verzocht, namelijk dat allesoorten misdrijven het meeste door gekleurde mensen worden gepleegd. Een nogal boude bewering.

 8. Fox?

  Bewezen en onderbouwd? Ik vertrouw jouw statistieken niet. Je bent ook in staat te beweren dat Kia’s gevaarlijkere auto’s zijn dan Mercedessen omdat er per jaar met Kia’s meer ongelukken gebeuren dan met Mercedessen.

  Maar on topic. Kijk het programma Opsporing Verzocht eens terug. 90% van de gezochte daders is gekleurd.

  Voor je gemak hierbij de link:
  http://www.npo.nl/opsporing-verzocht/02-02-2016/AT_2049536

 9. @Maurice
  Is dit verband bewezen en onderbouwd? Gekleurd en beroemd en seksueel wangedrag? Wat wel met statistieken (harde cijfers) onderbouwd is, is dat de meeste seriemoordenaars blanke mannen zijn.

  Allebei vreselijke delicten die meestal tegen vrouwen gericht zijn. Wat dat betreft is er sinds de oertijd weinig veranderd. Daar maak ik mij het meeste druk om.

 10. Blijft opvallend hoeveel gekleurden zich aan sexueeel wangedrag te buiten gaan zodra ze beroemd zijn.

  Bill Cosby, Patrick Kluivert, Andrew Jones, Tiger Woods en een reeks basketballers waarvan ik de namen niet weet omdat ik niet kijk naar een sport waaraan de grootste klanten van Tattoo Bob deelnemen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties