TC | OMAYRA LEEFLANG KEEP CALM ELEKSHON


Tur hende mester keda trankil i respeta nos leinan, segun Omayra Leeflang di Un Kòrsou Hustu. Tin un dekreto ministrial firma pa Gobernado ku tin elekshon dia 28 aprel proksimo.

No por kambia esei sin mas, di akuerdo ku Leeflang.

Bron: TeleCuracao Multimedia

7 Reacties op “TC | OMAYRA LEEFLANG KEEP CALM ELEKSHON

  1. Hoop doet leven.

  2. Abraham Mossel

    @ Dreifi, de HOOP die u hebt, is de zelfde HOOP die ik heb dat ik als ik water naar de zee breng direct de hoofdprijs van 250 miljoen met pauwerBoll win.

  3. Het beklag over maandelijkse inkomsten of aansluiten bij Nederland heeft totaal geen inhoud, evenals het steeds herhalen van veroordeelde politici in de Staten. Deze onderwerpen keren steeds terug bij zogenaamde bezorgde burgers, maar hebben geen enkele toegevoegde waarde aan een discussie – ook al is het een mening. De vergoedingen van ministers en parlementariërs zijn vastgesteld en politici met een strafblad kunnen gekozen worden als vertegenwoordigers van het volk. Het werkt nu eenmaal zo. De vraag is wat gaat u hieraan doen? Feit is dat er een gebrek aan integriteit is in de politiek, terwijl Omayra Leeflang heeft bewezen consistent te zijn.

  4. Ruik ik hier ook brevet van onvermogen maar niet als het om het verkrijgen van meer vermogen gaat? Alle ingrediënten wijzen daarop.

  5. Dit wordt Curacao in een cadeau papiertje inpakken en aan Nederland geven. Wat Curacao nodig heeft zijn echte leiders, hoop dat die spoedig op zullen staan. Mensen die echt willen werken voor het eiland en geen zakkenvullers meer.

  6. @w. Helemaal mee eens. Ik hoop dat ze aanstaande verkiezingen wint.

  7. lijkt wel de enige met enig verstand binnen deze Staten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *