TC | KVK KORSOU NO TA PREPARAP PA GUANDONG ZENRONG


Yegada di Guandong Zenrong por tin un impakto positivo pa Kòrsou, pero te ainda nos no ta prepará.

Esaki presidente di Kámara di Komersio Billy Jonkheer a splika. Mester kuminsá na tempu pa por saka mas tantu benefisio pa Kòrsou.

Bron: Telecuracao Multimedia

5 Reacties op “TC | KVK KORSOU NO TA PREPARAP PA GUANDONG ZENRONG

 1. Als het aan mij ligt komt er geen zitting met kvk en vbc dat zijn slaverdrijvers als de minimum loon met een dubbeltje verhoogd gaat worden gaat dat clubje
  naar de rechter zijn ze het niet mee eens.
  Bang als GZE komt de lonen ook beter zullen zijn dan mu het geval is. eerst maar aftreden een person die ook humaner is en niet de sociale achterstand blijven saboteren hoort op die stoel te zitten,dat is beslist niet zo’n asocial en nietsnut figuur als Billy Jonkheer.

 2. Het gaat mij niet om GZE. Dat begrijp ik. Het gaat mij om de persoon. De KvK heeft een capabele directeur, maar deze vent wil zich overal tussen wurgen en van zich laten horen. Ik heb het puur over de man.

 3. ericlapas

  Beste @Abraham is de narcose uitgewerkt? Vergeet niet dat Whiteman en Wiels, Guandong Zenrong mogelijk hebben gemaakt. Nu kunnen jouw compienchies van de PAR met andermans veren pronken.

 4. Abraham Mossel

  Zolang er nog ISLA $$$ aasgieren zoals Wihteman, Wiels, PIK, Gerrit de Raaf en co op de kust liggen te wachten om hun slag te slaan( als dat al niet is gebeurd!) dan moet wij het volk goed na denken en dan pas beslissingen nemen wat betreft het ondertekenen van een vast (40 jaar) contrakt met de chinees. ik denk dat Jonkheer dat bedoeld Jomaho

 5. Ik snap niet hoe deze vent tot voorzitter van KvK is gekozen. Hij doet overkomen alsof hij persoonlijk de KVK belichaamd. Hij weet gewoon te weinig, heeft geen visie en is een typische micromanager.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *