TC | HECTOR HENRIQUEZ-ATROBE PRODUKTO VENSI


Atrobe tim multidisiplinario a haña kònteinernan yen di produktonan vensí na Hector Henriquez. Tambe e tim a konstatá ku nan a hunga ku e fechanan.

Awor ta na Technische Hygienische Zorg, THZ, pa sigui ku e investigashon. Despues inspekshon di salubridat lo disidí kiko ta e siguiente paso; ku lo kue e kònteinernan, sera e lugá of detené persona.

Bron: Telecuracao Multimedia

5 Reacties op “TC | HECTOR HENRIQUEZ-ATROBE PRODUKTO VENSI

 1. Marlon welke regering was aan de macht vanaf 2011?

 2. @miep

  Ik ben het met je eens dat het op een Heksenjacht lijkt. Waarschijnlijk een politieke afrekening of zo.

  Maar speel a.u.b. niet de onschuld. Je beweerde eens dat je zo’n 40 jaar ervaring hebt in de levensmiddelenhandel en daar nog steeds in zit. Als je dan goed opgelet had, zou je moeten weten dat deze praktijken ook minimaal zo’n 40 jaar aan de hand zijn. Het is zeer lucratief om worst dushi e.d. te maken van afgekeurd/vervallen vlees.

 3. ericlapas-ben het deze keer zeer zeker met je eens.
  daarom zie ik het nu als een soort Heksenjacht-men mooet heel goed oppassen,want men kan ook na al die jaren een heel goede JOB doen zonder vele mensen hun baan in gevaar te brengen.
  Heksenjacht op de eigenaren vind ik niet helemaal terrecht want het zijn ook vaak de managers die veel verbergen voor hun baas om goed uit de bus te komen zodat ze hun goed betaalde baan behouden.
  Als ik Centrum of Goisco was geweest had ik de mensen in de sector met overdatum producten ontslagen–een eigenaar heeft absoluut geen tijd om alles te controleren-waarom heb je anders personeel.

 4. ericlapas

  Wat voor mij duidelijk is, is dat de controle dienst jaren haar werk niet heeft gedaan. Wij kennen allemaal de verhalen van corrupte ambtenaren die winkeliers en bedrijven van te voren waarschuwen als er controle onderweg is.

  Ik zie nog dagelijks tussen de middag in Punda of op Hato zakenlieden die eten voor douane ambtenaren betalen. De enige schuldigen zijn de verantwoordelijke ministers die nooit gezorgd hebben, dat de controle dienst goed functioneert. Ik begrijp dat het moeilijk is, als je als politicus afhankelijk van die winkeliers bent voor donaties.

 5. Waw sept 2011 ? Dat is wel gevaarlijk als het vlees, vis etc is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *