31 C
Willemstad
• woensdag 4 augustus 2021 16:16

Laatste reacties

- Advertentie -

PB | Sulvaran & Peterson: opzettelijke reputatieschade

Eldon peppie Sulvaran en Chester Peterson -12
Sulvaran & Peterson: Opzettelijke reputatieschade door Knipselkrant Curaçao

LATEN WIJ vooropstellen dat het vrijuit kunnen schrijven (en spreken) niet moet worden beperkt door een effect van honorering van al te grote kleinzerigheid. Maar wat wij hier aankaarten gaat alle perken te buiten en het is wat ons betreft tijd voor (ook) strafrechtelijk ingrijpen.

Wij vormen onderdeel van een advocatenkantoor welke onze naam draagt. Onze reputatie maakt deel uit van onze identiteit en is voor ons en onze werknemers van groot belang. Bij gebrek aan achting of respect van anderen wordt ons handelen minder waard en verliest men het vertrouwen in ons.

Wie wil er immers zaken doen met advocaten die onder andere als witwassers, leden van een criminele organisatie, maffiamaatjes of als berucht en onbetrouwbaar worden bestempeld.

- Advertentie -

Uit de dinsdag door ons bij het Openbaar Ministerie ingediende strafrechtelijke klacht blijkt buiten elke twijfel dat de ‘Knipselkrant’ gedurende het afgelopen jaar systematisch, bewust en dus opzettelijk onze reputatie heeft getracht te breken. Waarbij zonder objectieve rechtvaardiging schade aan ons en onze kantoren is toegebracht.

Wij zijn er trots op wie wij zijn, waar wij voor staan en wat wij hebben bereikt en hoeven niet te aanvaarden dat wij door kwaadwilligen zonder enige basis onder andere als criminelen worden bestempeld.

Het wordt niet alleen vervelend, maar ook funest als mensen met een kennelijk verscholen agenda, opzettelijk gedurende een lange periode een slechte reputatie op ons laten afstralen, alsof die beledigende en diffamerende karaktertrekken en dat gedrag kenmerk is voor onze kantoren.

Het gaat bij de Knipselkrant om herhaaldelijke beledigende uitlatingen in een poging om onze reputatie zodanig te schaden met beledigingen die ertoe moeten leiden dat het ons onmogelijk wordt gemaakt om ons werk met gezag te doen.

- Advertisement -

Naast het streven om te bereiken dat wij niet meer door het publiek worden vertrouwd. Het gaat dus niet om louter gekwetste eigenwaarde, maar de Knipselkrant is er duidelijk op uit om met lafhartige anoniem geschreven stukken, reputatieschade met maatschappelijk effect te bewerkstelligen.

Het is nu genoeg geweest, vandaar de reeds door ons ondernomen strafrechtelijke en nog te nemen civielrechtelijke stappen. Te beginnen dus met de strafrechtelijke klacht van dinsdag 4 november 2014.

Het is tijd om deze lafaards aan te pakken en daarin zijn wij vastberaden. Laat bij niemand enige twijfel daarover bestaan. Het overweldigend bewijs in de vorm van de anoniem geschreven stukken spreekt voor zich. Het is dus wat ons betreft tijd voor de man of vrouw met de echte hamer.

Bron: Persbericht ELDON ‘PEPPIE’ SULVARAN & CHESTER PETERSON
Curaçao

Dossier: Fundashon Kòrsou Fuerte i Outónomo (KFO/FKO)

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. Wij zijn vastberaden. Heb ik dat niet eerder horen schreeuwen, zoiets in de trend van, wie niet met ons is is tegen ons. wij zullen ons doel bereiken niet goedschiks dan maar kwaadschiks, niemand zal ons stoppen.
  Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

 2. nu wachten op een handige advocaat die de rechter wraakt. Of de iemand van het OM die een vormfout maakt.
  Eer?, inNederland heb je wel eens eerwraak, maar dat heeft niks met eer te maken .
  De ene Eer is de andere Eer niet, eerder een vorm van je opvoeding. Als er een onderzoek komt, tenslotte lopen er andere onderzoeken dan zal de rechter waarschijnlijk een uitspraak formuleren in de vorm van dan de klagers bewust zelf het openbare leven hebben opgezocht, media hebben gebruikt om hun gedachte te profileren. Dus dat anders denkenden ook hun gedachten kenbaar mogen maken via de media.
  Door elite,koloniaal te roepen tasten de heren zelf ook diverse EER van andere personen. De eis dat ze het OM 3 maanden de tijd geven, bepalen niet de klagers maar zal pas dan aan de orde zijn als er een gedegen onderzoek is gepleegd. Zo is het toch Heren, zorgvuldigheid , waarheidsonderzoek en dan pas kijken of er gronden zijn voor vervolging.

 3. Curacao siddert…….
  Inderdaad de reputatie maakt deel uit van de identiteit, nou daar is het dan wel mee gezegd. Gebrek aan achting of respect? Wat heeft men dan zelf laten zien wat andere kantoren dan dus niet hebben laten zien, want daar is dit dus niet aan de orde.
  Pot ——-> ketel ——–> zwart. Wel uitdelen maar niet willen incasseren is nu eenmaal niet zoals het werkt. Men zoekt publiciteit met een grote verscheidenheid aan zaken, waarvan sommige op het randje balanceren en er over, van racisme en stimatisering en politieke beinvloeding, maar zelf wil men verschoont blijven van kritiek en de beeldvorming waartoe men dus zelf de aanleiding heeft gegeven.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Wednesday, August 4, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 4 augustus 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Wederom kritiek op Minister van Financiën Javier Silvania

Volgens het Antilliaans Dagblad heeft belastingadviseur Tobias van het Nederend van Deloitte Dutch Caribbean gezegd dat het beleid van Minister van Financiën Javier Silvania ernstige gebreken vertoont....

Nu.cw | Overheid wil onrust Playa Piskado aanpakken

Het heeft een aantal jaar geduurd, maar de overheid heeft inmiddels besloten dat ook zij de overlast bij Playa Piskado op Westpunt willen aanpakken. Het wordt steeds drukker...

DolfijnFM | Amerika roept haar burgers op om niet meer naar Curaçao te vliegen

Amerika heeft Curaçao als zeer hoog risicogebied bestempeld en donkerrood gekleurd op de kaart, level 4, vanwege een toename van de besmettingen. Amerikanen wordt dringend geadviseerd om...

DolfijnFM | 16 augustus laatste dag om iemand voor te dragen voor lintje

Nog 12 dagen en dan moet de aanvraag voor een koninklijke onderscheiding de deur uit. 16 augustus sluit de termijn. Lintjes worden doorgaans verleend aan mensen die...
- Advertentie -