28 C
Willemstad
• donderdag 18 augustus 2022

Laatste reacties

RvC draagt directeuren voor

Willemstad – Roderick van Kwartel en Abigaïl Isabella zijn door de Raad van Commissarissen van Refinería di Kòrsou (RdK) voorgedragen voor de benoeming van industrial director en general services director.

Dat blijkt uit een brief ondertekend door president-commissaris Oswald van der Dijs, gedateerd 3 december, aan het managementteam CRU.

Van Kwartel, die door de RvC voor de functie van industrial director is voorgedragen, is sinds juni 2007 bij de Isla-raffinaderij werkzaam als operations manager en is hiermee onder andere belast met het coördineren van de activiteiten gerelateerd aan het winnen, opslaan en distribueren van ruwe olie en producten.

Isabella is momenteel financial controller bij RdK en is voorgedragen voor de functie van general services. Als financial controller is zij onder andere verantwoordelijk voor de financiële administratie van de overheids- nv, moet zij de balans,- kosten- en omzetrekeningen controleren, voert zij de maandafsluitingen uit en maakt de maandelijkse geconsolideerde rapportage.

De RvC heeft de werving- en selectieprocedure om tot twee nieuwe directeuren voor de RdK te komen in de laatste week van september afgerond.
In dezelfde periode zijn de twee bovengenoemde kandidaten bij de enige aandeelhouder van het overheidsbedrijf, namelijk de overheid, voorgedragen.

De overheid heeft de benoeming van twee nieuwe directeuren voor de RdK een maand geleden aan de kant gezet en koos ervoor om oud-directeur van de RdK Herbert Mensche voor de periode van drie maanden tot interim- directeur te benoemen.
De benoeming van de twee nieuwe directeuren zou worden overgelaten aan de nieuwe regering.

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...