30 C
Willemstad
• vrijdag 17 mei 2024

Extra | Journaal 15 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, May 14, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 14 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, May 13, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 13 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Friday, May 10, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

RTL | ‘Meeste slachtoffers dodelijke schietpartij Curaçao waren toevallige voorbijgangers’

HomeMediaRTL | 'Meeste slachtoffers dodelijke schietpartij Curaçao waren toevallige voorbijgangers'
‘Meeste slachtoffers dodelijke schietpartij toevallige voorbijgangers’ | Extra

Drie van de vier slachtoffers die gisteravond om het leven kwamen bij een schietpartij in Willemstad (Curaçao), waren toevallige voorbijgangers. Het vierde slachtoffer betrof een crimineel.

Hij was het beoogde doelwit, melden lokale media.

Een slachtoffer was direct dood. De andere drie bezweken later in het ziekenhuis aan hun verwondingen. Er werd op hen geschoten vanuit een auto.

Toevallige voorbijgangers

Volgens lokale media zou het doelwit onlangs op sociale media enkele personen hebben bedreigd. De overige slachtoffers zouden toevallige voorbijgangers zijn, onder wie een man die een pakje sigaretten wilde kopen. De officiële toedracht is nog niet bekend. De politie heeft nog geen verklaring gegeven.

In 2013 werden voor hetzelfde winkeltje op kerstavond drie mensen neergeschoten.

Bron: RTL

21 reacties

 1. Aan de tattoos en oorbellen van de slachtoffers te zien is het niet Curacaos finest wat neergeschoten is, crimineel of niet.

 2. Gisterenavond laat hoorde ik pas van onze zoon dat een schoolvriend van hem, normale baan, normale jongen werkend bij een adv.kantoor, voor wat vrienden eten ging halen, dodelijk geraakt werd. Ze hebben in Amsterdam samen op school gezeten.
  Ik vond het al verschrikkelijk maar het is nu wel best dichtbij. Woonde niet ver van het Avila en dacht geellig even een wandelingetje en wat eten halen.

 3. In eerste instantie dacht ik 4 uit 4 een 100 procent score chapeau.
  Als schutter moet je van goede huize komen om vanuit een rijdende auto je doel te treffen.
  Het schijnt dat criminele bendes ook net als in het leger met rangen werken.
  Er zijn soldaten, luitenants, generaals enz. Wat je ook in elk leger hebt is een intelligentie afdeling en daar gaat het bij de meeste criminele bendes mis “de intelligentie”.

  Iedereen weet dat criminaliteit vooral drugshandel op Curaçao gedoogd wordt, Criminelen betalen in contanten bij autodealers en juweliers en er wordt daar geen aangifte van gedaan. De M.V.J is meer geïnteresseerd om zijn eigen praktijk in het buitenland te promoten voor als hij minister af is.

  Als de criminelen intelligentie hadden dan hadden ze Curaçao makkelijk in territoria kunnen verdelen waarbij elke bende zijn eigen territoria heeft.

  Nu moet de politie weer van zijn luie reet om dit te gaan onderzoeken daar is niemand blij mee.

 4. @ LaStiwz lees goed, staat DUIDELIJK OP KKC :
  LaStiwz en Drechi pa bosnan zijn advocaten van MFK op KKC

  Ik weet dat je een stel kleine hersenen hebt die niet begrijpt wat je leest.

 5. Ik ben hier op het forum al uitgemaakt voor bomba, oreo, bounty, makamba pretu, surinamer, Gerrit Schotte en vrouw.

  Daar kan ik nu Drechi pa bosnan tur en advocaat aan toevoegen.

 6. LaStiwz en Drechi Pa Bosnan is dezelfde persoon. Hij lijd niet aan Meerdere persoon syndroom maar schuil wel achter verschillende masker ter verdediging van MFK.

 7. Camera’s gaan niet veel helpen. Wordt tijd voor meer sociale controle en voor een betere opvoeding van de jeugd. Helaas zijn veel ouders geen steek beter dan hun criminele kinderen. Ze zijn er bijna trots op dat hun kind succesvol crimineel is.
  We hebben criminelen in de Staten, we schelden elkaar de huid vol wanneer iemand iets zegt over ons gedrag (weggooien afval, bezig zijn met de telefoon in de auto etc), we worden extreem agressief wanneer iemand een opmerking maakt over een kind dat zich misdraagt.
  En dan nog vinden we het vreemd dat de jeugd volledig ontspoort ?
  Wanneer beseffen we nu eindelijk dat we dit zelf hebben veroorzaakt ? Maar iedereen heeft de kop in het zand en doet net alsof ze niet verantwoordelijk zijn.
  Dus zal het, met of zonder camera’s, gewoon verder

 8. Triest.

  Voor de nabestaanden heel veel sterkte met verwerken verlies.

  Voor degenen die meteen de conclusie trokken dat het allemaal wel criminelen zouden zijn geweest…misschien eerst even nadenken voor je je blijkbaar vastgeroeste vooroordelen opschrijft. Een excuus zou op zijn plaats zijn, even zien nu of jullie zo volwassen zijn.

 9. verschrikkelijk dat dit je kan overkomen als je op curacao een pakje sigaretten gaat kopen of gewoon een biertje staat te drinken bij een snack.
  hopelijk wordt dit tuig snel opgepakt.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties