26 C
Willemstad
• zaterdag 22 januari 2022 22:53

Laatste reacties

- Advertentie -

Rosaria wist niet van fabeltje instortgevaar

- Advertentie -
Alex Rosaria wist niet van fabeltje instortgevaar Curaçaohuis
Alex Rosaria wist niet van fabeltje instortgevaar Curaçaohuis

 

Willemstad – Politiek leider Alex Rosaria van coalitiepartij PAIS verklaarde tegenover deze krant niet op de hoogte te zijn dat Marvelyne Wiels ten onrechte stelde dat er instortgevaar bij het Curaçaohuis in Den Haag dreigde.

Rosaria was in eerste instantie door de krant benaderd met de vraag benaderd of hij kon beamen dat de ministerraad akkoord was gegaan met de verbouwing waarbij een bedrag van 1,5 miljoen euro is gemoeid.

,,De ministerraad is akkoord gegaan met de verbouwing, voor details hierover is het beter om met minister Van der Horst te bellen.”

Op de vraag of PAIS stappen onderneemt nu blijkt dat er geen instortingsgevaar is, antwoordde Rosaria dat hij niet op de hoogte was dat er geen instortingsgevaar dreigt.

- Advertentie -

Onafhankelijk Statenlid Leeflang stelde afgelopen weekeinde in een brief aan premier Asjes kritische vragen over de noodzaak van de verbouwing. Van der Horst wil desgevraagd liever niet op de zaak ingaan.

De minister stelde zich vaag te herinneren dat er sprake was van achterstallig onderhoud bij het Curaçaohuis, maar had de exacte kosten daarvan niet paraat.

De bewindsman verwees naar minister Ben Whiteman van Gezondheid Milieu en Natuur die de premier nu bij Algemene Zaken vervangt nu Asjes op werkbezoek in het buitenland is.

Whiteman was gisteren niet bereikbaar voor commentaar.

Gevolmachtigde minister Wiels heeft inmiddels bij Notisia 360 ontkend dat er nu renovatiewerkzaamheden bij het Curaçaohuis plaatsvinden.

Bron: Antilliaans Dagblad

 

Zie ook: Marvelyne Wiels ontkent vertrekpremie

Zie ook: Curaçaohuis onder Marvelyne Wiels familiebedrijf

Zie ook: Aannemer Curaçaohuis: ‘Ik ben kapotgemaakt’

Zie ook: Rosaria wist niet van fabeltje instortgevaar

Zie ook: Dossier: Marvelyne Wiels – Gevolmachtigde Minister van Curaçao

 

 

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NOS | Medewerksters Talpa in paginagrote advertentie: ‘John, het ligt niet aan de vrouwen’

BOOS over The Voice "Beste John, het ligt niet aan de vrouwen." Zo reageren Talpa-medewerksters met een paginagrote advertentie in het AD op uitspraken van John de Mol....

Democracy now! | Friday, January 21, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 januari 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Bestuurder na ongeluk gered door omstanders

Persbureau Curacao Benauwde momenten voor de bestuurder van een auto op de Weg naar Westpunt bij Duzu. Die raakte betrokken bij een ongeluk en sloeg gedeeltelijk over de...

PBC | Eind februari binding proposals voor overname raffinaderij

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Rdk heeft een aantal bedrijven gevraagd voor het einde van februari een binding proposal in te sturen voor de exploitatie van de Isla en...

PBC | CMC luidt de noodklok om IC-capaciteit

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Het ziekenhuis op Curaçao (CMC) luidt de noodklok. Alle zestien IC-bedden zijn bezet met coronapatiënten, terwijl er nu zeventien mensen intensieve zorg nodig hebben....
- Advertentie -
- Advertentie -