DolfijnFM | ‘Rijkswet Caribische Hervormingsentiteit niet in strijd met autonomie’

De entiteit heeft volgens Knops geen enkele bevoegdheden op het gebied van wet en regelgeving van Aruba, Curaçao en Sint Maarten. | Suzanne Koelega

De Rijkswet Caribisch Hervormingsentiteit is niet in strijd met de autonomie van de verschillende landen binnen het Koninkrijk.

Dat zegt staatssecretaris Raymond Knops in antwoord op vragen van de Tweede Kamer.

De entiteit  heeft volgens hem geen enkele bevoegdheden op het gebied van wet en regelgeving van Aruba, Curaçao en Sint Maarten.

Volgens Knops is de instelling ondersteunend en houdt het toezicht.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | ‘Rijkswet Caribische Hervormingsentiteit niet in strijd met autonomie’

 1. Drechi pa bosnan Tur

  @Lionfish:
  Ben ik even pro-aktief bezig zeg.
  Ik zag het n.l. aankomen dat mensen van het slag van “Sardientje” hier vandaag hun zegje zouden komen doen. (Ik slik n.l. pillen om mijn intelligentie een beetje te temperen, zodat ik mensen met een laag IQ zoals dingetje hier ook te woord kan staan. Dat ik me in hun domheid kan vinden. Empathie kan tonen zeg maar)

 2. Pilletje vergeten Drechi ?

 3. Even een berichtje uit Nederland van iemand die Curacao kent van een vakantie.
  Op dit moment van crisis vindt men in Nederland dat ieder dubbeltje naar Curacao er een te veel is. Hier hebben we al genoeg last van de Curaçaoënaars die naar Nederland zijn verhuisd. Je leest in de media dat deze mensen het zo goed doen…..ja in de criminaliteit.
  De “Nederlander” zou het prima vinden als Curacao een zelfstandig land zou worden, met eigen paspoort en visumplichtig voor Nederland.
  Geen geld meer vindt men.

 4. Drechi pa bosnan Tur

  NU PAS “Controleren”
  Dan ben je wel rijkelijk te laat!!!! Lat na tur oloshi!!!!!!! Enne… Ik begrijp heus wel dat ze ergens moeten beginnen (voordat je daar weer over begint te O.H. -en) maar dan wel onder de goede uitgangspunten, en niet via het minderbedeelde deel van de bevolking die al die tijd door jullie ZELF getolereerde “Onze jongens in Willemtad gebukt gaan, want reeds sinds 2013 zijn jullie aan de macht,met hulp van veel van jullie die nu moord en brand roepen.
  En nu stilletjes hopen dat het arme gedeelte van de bevolking in hevige opstand komt, zodat jullie “in kunnen grijpen” zoals dat heet, e niet rechtstreeks.
  Toffe jongens zijn jullie. Breek me de bek niet open mensen, want het zal niet leuk zijn wat ik jullie dan even zal influisteren………
  Je hebt NU al een

 5. Abraham Mossel

  Inderdaad het is gewoon controleren, zodat er niet volop gestolen word wat hier op de crim als normaal word gevonden door staten leden en Regerings leiders die meer in het vliegtuig liggen te slapen als dan dat ze op de grond staan. En achter hun kantoor tafel gewoon weer veder slapen zonder dat er wat van word gezegd, als je dit niet doet hoor je niet bij de club en krijg je ontslag op staande voet!!.

 6. Abraham Mossel

  Inderdaad het is gewoon controleren, zodat er niet volop gestolen word wat hier op de crim als normaal word gevonden door staten leden en Regerings leiders die meer in het vliegtuig liggen te slapen als dan dat ze op de grond staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *