RD | Ronald van Raak over Veiligheidsdienst VDC

Radio Direct in gesprek met Tweede Kamerlid Ronald van Raak

ronald van raak-2

Ronald van Raak bij Radio Direct over Veiligheidsdienst VDC

Bron: Radio Direct
Dossier: Veiligheidsdienst Curaçao (VDC)

6 Reacties op “RD | Ronald van Raak over Veiligheidsdienst VDC

 1. Ieder dorp heeft een gek nodig, in ons dorp heet hij baselmans.

 2. …..Overigens vraag ik me toch af hoeveel mensen de man au serieux nemen…..

  Ik niet,

  La Stiwz,
  Über Oracle

 3. Ach, ach het orakel laat weer van zich horen. Heet de man nou Baselmans of Baselmans-Oracle.
  Overigens vraag ik me toch af hoeveel mensen de man au serieux nemen.

 4. @John H Baselmans-oracle
  Geen soep van te koken !!
  Bij sommige mensen schijnt de (in dit geval orakel) taal te zijn uitgevonden om hun diepste klagen te bevredigen 🙂

 5. @John H Baselmans-oracle
  Geen soep van te koken !!
  Bij sommige mensen schijnt de (in dit geval orakel) taal te zijn uitgevonden om hun diepste klagen te bevredigen 🙂

 6. John H Baselmans-Oracle

  Brief aan onder andere de heer Raak

  Betreft: Mogelijke rechterlijke vervolging van de staat der Nederlanden ivm de zaak AIVD /VDC

  Geachte heer/mevrouw

  Sinds de curatele die mij opgelegd is in juli 2011 door Curaçaose VDC (opgericht in 1963) gaan diverse instanties steeds verder in de fout. Nu is het werkelijk geheel uit de hand gaan lopen doordat ook toegegeven is door de Nederlandse staat dat ik niet meer in hun systeem voorkom via gemeente Eindhoven.

  Maar diverse juristen kwamen bij mij met het volgende:

  Ik sta zeker onder curatele dat is niet meer een vraag maar een weet. Sinds een lange tijd weten we ook dat heer G. Schotte met zijn “vrienden” in het weekeinde van 29 en 30 oktober 2011 de server van de Curaçaose VDC heeft gekopieerd en er zijn reeds verschillende vragen gesteld door heer R. Raak die alsmaar met deze uitspraak komt in de Kamer:

  “Alle informatie van de server van de veiligheidsdienst werd gekopieerd (-) Er is nu een exacte kopie van alle gegevens van de veiligheidsdienst sinds de oprichting van de dienst en ook gegevens van andere veiligheidsdiensten in de wereld zijn nu in handen van particulieren.”

  We weten dat alle informaties bij een AIVD en VDC geheim zijn en dat deze niet voor derden geschikt zijn. Vanuit de VDC weet ik dat al mijn persoonlijke- en bankgegevens maar ook al mijn gevoelige informaties op diverse harddisks te vinden zijn op hun server vanaf juli 2011, dat wil zeggen dat deze sinds die datum op straat liggen. Wat mijn juristen aanvoeren is dat we zowel de Nederlandse staat als de Curaçaose staat aan kunnen klagen dat zij al mijn gegevens en van vele andere personen die in hun systeem voorkomen, vrij hebben gegeven en geen nodige handelingen treffen om dit te voorkomen in de toekomst en zelfs ontkennen dat er enige schade is opgelopen. Het is duidelijk bewezen dat de staat Curaçao onder de staat der Nederlanden en hun AIVD een werkelijke lekke organisatie is en zo persoonsgegevens laat gaan naar de diverse maffia groepen en plaatsen waar deze niet thuishoren. Zij kunnen nu alles ge-(mis)bruiken tegen die mensen die in deze gegevens voorkomen. Ik ben benieuwd wat politiek Den Haag en de staat der Nederlanden inclusief de lokale VDC aan dit geval gaan doen. Al enkele jaren probeert men dit alles in de doofpot te stoppen wat vreselijk kortzichtig is.

  Momenteel zijn we aan het kijken in hoeverre we deze organisaties (AIVD en VDC) en de staat der Nederlanden kunnen aanpakken en wettelijk verantwoordelijk stellen voor het vrijgeven van persoonsgegevens die nu bij de maffia liggen. Buiten deze wettelijke rechtzetting zijn we aan het kijken dat we zowel de AIVD als VDC op kunnen leggen dat zij moeten gaan zorgen voor de veiligheid van mijn resterende leven. Dat misschien nog samen met een geldelijke claim, om een nieuw leven te starten en het in gevaar brengen van een burger (en eigenlijk alle burgers voorkomend in hun systeem).

  Het mag niet zo zijn dat dit soort organisaties zo slecht beveiligd zijn en dat persoonlijke informaties van wie dan ook in verkeerde handen komen. Iets wat nu duidelijk bewezen is en dit door toedoen van een toen minister-president (G.Schotte) en de Colombiaanse en Italiaanse maffia, wel is gebeurd.

  Het is Den Haag die heeft aangetoond dat ze werken met een falend systeem. Zij zullen nu met een oplossing moeten komen daar ik mij bedreigd voel door deze maffia.

  Door:John H Baselmans-Oracle
  te, Curaçao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *