30 C
Willemstad
• zondag 4 juni 2023

PBC | Oplossing voor wachtlijst bij CMC

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Inspectie voor de Volksgezondheid heeft ingegrepen in de problematiek van de wachttijden voor operatiepatiënten. Met ingang van maandag 5 juni een wordt een...

PBC | ‘Psychiaters in dienst bij Klinika Capriles zitten ver onder de inkomensnorm van de LNT’

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Psychiaters in dienst bij Klinika Capriles/GGz Curacao verdienen niet een veelvoud van het maximum, dat is vastgesteld in de nieruwe Wet Normering Topinkomens, LNT....

PBC | Eerste kwartaal 2023 ziet honderden onbeantwoorde brieven aan ministers

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Tijdens het eerste kwartaal van 2023 zijn er maar liefst 181 brieven, afkomstig van Statenleden en gericht aan ministers, onbeantwoord gebleven. Minister van Algemene...

PBC | Regering Curaçao zoekt 650 miljoen om pensioenen ENNIA te redden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Er is zeker 650 miljoen nodig om de pensioenen van ENNIA te redden. De regering van Curaçao heeft besloten op zoek te gaan naar...

PBC | Uitspraak in hoger beroep tegen Ansary uitgesteld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD.- Halverwege deze maand kondigt het Gemeenschappelijk Hof de datum van de uitspraak aan in de zaak die de Centrale Bank/ENNIA tegen Ansary & Co hebben...

PBC | Rojer wil in Parijs revanche op Spelen

Persbureau Curacao PARIJS – Jean-Julien Rojer wil zich volgend jaar op de Olympische Spelen revancheren. Twee jaar geleden liepen de Spelen van Tokio op een grote teleurstelling uit,...
- Advertisement -spot_img

Raveneau oreert weer tegen homoseksualiteit

HomeMediaRaveneau oreert weer tegen homoseksualiteit

gayhuwelijk3Parlamentario Raveneau -2WILLEMSTAD — Winifred ‘Wini’ Raveneau, Statenlid voor Pueblo Soberano (PS), legde afgelopen zaterdag tijdens de wekelijkse partijbijeenkomst nogmaals haar standpunt over homoseksualiteit uit en haar motieven om de Gay Parade tegen te werken.

Advertentie

Op persoonlijke titel schreef ze een brief naar diverse kerkleiders waarin zij hen aanspoorde om zich publiekelijk uit te laten over de Gay Parade die op 28 september in het Wilhelminapark stond gepland.
Volgens Raveneau is het volk het, net zoals zij, niet eens met een dergelijk evenement en staat het volk achter de principes, fundamenten en wetten die in de Bijbel staan.
bijbelAls christen gelooft de parlementariër dat ze het volk moet waarschuwen voor de gevaren die homoseksualiteit met zich meebrengt.
Homoseksualiteit wordt door de kerk afgekeurd.

“In de natuur is homoseksualiteit niet normaal. Heb je ooit een mannetjesvogel met een mannetjesvogel zien paren? Heb je ooit een stier met een stier zien paren? Of een bok met een bok?

, vraagt Raveneau het publiek zaterdag.
De geest van homoseksualiteit is niet van God.

God keurt dit af”, aldus het Statenlid die frequent uit de Bijbel citeerde.

Volgens haar deed wijlen Helmin Wiels (oprichter van PS) dit vroeger ook.
In haar toespraak legde Raveneau uit dat zij niet de autoriteit heeft om tegen een toekomstige Gay Parade op te treden.
Het volk echter wel.

Knipselkrant CuraçaoAls de gemeenschap opdracht geeft om de Gay Parade te verbieden dan moet de overheid daar volgens Raveneau ook gehoor aan geven.

“Als volk moeten we kiezen welke richting we op willen gaan.”

Onomwonden plaatste de politica de moraal van Nederlanders in de categorie ‘baho’ (laag) en vroeg aan de toehoorders of zij deze moraal in ons land willen accepteren.

“Als we dit niet willen dan moeten we onze mond opendoen en ‘nee’ zeggen. Laten we opkomen voor onze rechten. Zo heeft Wiels het ons geleerd”

, aldus Raveneau.

“Als de groep homoseksuelen vindt dat zij het recht heeft om een Gay Parade te organiseren dan is dat hun zaak, wij leven op basis van het Woord van God.”

Geslachtsgemeenschap tussen personen van dezelfde sekse is volgens haar een schande.

“Ze zullen in hun eigen lijf de verdiende straf voor hun perversie ontvangen. Dat zegt het Woord van God.”

De Tweede Kamer in Nederland heeft kamervragen gesteld over de strengere eisen die de overheid aan de manifestatie tegen homofobie heeft gesteld.
Door deze strengere eisen koos de organisatie ervoor de manifestatie in het Floris Suite Hotel te houden.

To Top

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties