27.4 C
Willemstad
• vrijdag 30 juli 2021 04:27

Laatste reacties

- Advertentie -

PUK, nieuwe politieke partij Curaçao

20141020-ondertekening PUK Partido Union Korsow-1
Nieuwe partij Partido Union Kòrsou (PUK)

WILLEMSTAD – Curaçao is een politiek partij rijker: PUK. En dat staat voor Partido Union Kòrsou. Een partijprogramma is er nog niet, maar de namen van een aantal mensen worden in de wandelgangen genoemd en zijn te zien op een foto die gemaakt is bij notaris Burgers & Fung-A-Loi Notarissen.

De bekendste persoon is Hussein El Sahili, de meest linkse man op de foto. Hij kwam in 2013 negatief in het nieuws toen bleek dat hij onder de naam Zara merkkleding verkocht, terwijl Inditex, het moederbedrijf waar Zara ondervalt van niets wist en meldde dat de vestiging in Saliña niet echt was. Sahili was ook kort verbonden aan de partij KLA van Christopher Middelhof.

Het is ook nog niet duidelijk wie de nieuwe partij financiert. Wel is bekend dat de naam Partido Union Kòrsou eerder geclaimd is door Carlos Monk en Amparo dos Santos. Mede-oprichtster Angelique Paula bevestigt dat beide heren inderdaad betrokken zijn bij PUK. De nieuw partij geeft spoedig een persconferentie.

- Advertentie -

Bron: Persbureau Curaçao

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

16 reacties

 1. @henki, daar heb je dat gezeik weer. Een partij die voor ”ons” belang opkomt… Elke politieke partij moet voor de belangen van het eiland en haar inwoner opkomen en niet alleen voor een specifieke wijk. Wijkbewoners kunnen ook wat voor hun eigen wijk doen.

 2. de nieuwe politieke partij Leefbaar Banda Aboa is veel beter deze komt op voor de belangen van het derde en vierde district
  VOTA LBA, voor ons belang richting Westpunt

 3. Zonde weer van zon partij. En idd over die Hussein el Sahili hoor ik en lees ik alleen maar slechte dingen. Hij start zaken op en verkoop ze met schuld en niemand die er wat aan doet.

 4. Die Hussein El Sahili is een crimineel. Hij werkt helemaal niet met de overheid. Hij liegt alles bij elkaar. Wat erg dat er zulke mensen vrij rond lopen waar moet het heen met Curaçao.

 5. inderdaad die Hussein is niet te vertrouwen. Hij heeft jaren lang zijn vrouw en kinderen geestelijk mishandeld. Die man hoort thuis in een inrichting.

 6. Normen en waarden?!!!

  Met leden zoals Hussein El Sahili, dat kan echt niet.

  Deze partijlid heeft geen normen en waarden. Hij is een crimineel, leugenaar en oplichter. Hij liegt alles aan elkaar.
  Daarnaast is hij momenteel bezig om zijn kinderen van hun moeder weg te nemen.
  Deze man heeft geen normen en waarden.

 7. Die mensen en anderen ook, zien de politiek als een soort van veiligstelling van een inkomen, de rest laten ze maar over zich heen komen. Graag het CV van deze mensen publiceren als het kan. Geen baan, geen vaste inkomen? Ga de politiek in of begin een eigen partij. Zo herkenbaar dit.

 8. Indeed Hussein can not trusted.
  He seems to work together with the Dutch government, at least that is what he says. According to him he was asked to infiltrate in the politics of the island.
  He also have a criminal record in his home country Lebanon. He also doesn’t have a Dutch passport.
  I think a lot of people in this island don’t trust him.
  People should be careful for him.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

AntilliaansDagblad | Meer achteruitgang dan regio

De economische achteruitgang van Curaçao is in 2020 vele malen hoger dan het gemiddelde van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) tekent een economische krimp op van 18,4 procent, terwijl het gemiddelde van de regio -7,7 procent is.

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.
- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Alle CRU-medewerkers akkoord

Alle 514 vaste krachten van Curaçao Refinery Utilities (CRU) zijn akkoord gegaan met het aanbod van moedermaatschappij Refineria di Kòrsou (RdK). Zij gaan per 1 oktober met ontslag en krijgen twee maanden salaris extra.

AntilliaansDagblad | Betèsda in de clinch met SVB

‘Overvallen door korting budget’

NOS | ‘Maltese overheid verantwoordelijk voor dodelijke aanslag op journaliste’

Volgens een onafhankelijke onderzoekscommissie is de Maltese overheid verantwoordelijk voor de dood van journaliste Daphne Caruana Galizia. Dat melden verschillende Maltese media. Caruana Galizia kwam in 2017 om...

Democracy now! | Thursday, July 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Regering Pisas neemt 42 vriendjes aan op negen ministeries

Persbureau Curacao De personeelsstop bij ministeries lijkt niet meer te bestaan. De regering Pisas heeft sinds haar aantreden 42 nieuwe mensen aangenomen op negen ministeries. Dat meldt de...
- Advertentie -