29 C
Willemstad
• zaterdag 24 februari 2024

Extra | Journaal 23 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Politie op zoek naar vermiste man

De politie is een zoektocht gestart naar de 42-jarige Erviet Otmar Scorrea. De man verliet maandagavond zijn huis aan de Kaya Wladimir Coco Balentien en is niet...

Nu.cw | Benzineprijs met 11 cent omhoog, water wordt goedkoper

De brandstofprijs gaat vanaf volgende week omhoog. Vooral automobilisten met benzineauto’s moeten veel bijleggen om de tank vol te krijgen. De kosten voor diesel en elektriciteit stijgen...

Nu.cw | Artiesten Curaçao International BlueSeas Festival bekend

De artiesten van de zesde editie van het Curaçao International BlueSeas Festival zijn bekendgemaakt. De wijk Pietermaai zal eind maart weer bruisen van bluesmuziek en -liefhebbers. Het straatfestival,...

NTR | Curaçao bouwt extra windmolens, ‘straks 70 procent schone energie’

Oscar van Dam Welk land binnen ons Koninkrijk draait als eerste op 70 procent groene energie? Curaçao belooft die strijd te gaan winnen in 2030. Zes ministers en verschillende...

CC | HNO Committee not in line with Public Prosecutor’s report

WILLEMSTAD - The parliamentary inquiry committee Hospital Nobo Otrobanda does not align with the decision to file a report with the Public Prosecutor. Yesterday, it was announced...
- Advertisement -spot_img

Politie Berichten

HomeMediaPolitie Berichten

politie-bericht1
Derde verdachte autodiefstal opgepakt

WILLEMSTAD — De derde verdachte betrokken bij een autodiefstal op 10 maart bij Sun Valley, is gistermiddag bij Fuikbaai aangehouden. Dit meldt de politie.

De politie was al een tijd op zoek naar de 33-jarige man A.A.H. Twee andere mannen die ook betrokken waren bij de diefstal zijn reeds op 19 maart opgepakt tijdens een inval in een garage bij Tera Kòrá op 19 maart vorig jaar.
De gestolen auto, een grijze Mitsubishi Lancer, werd in de nacht van 9 op 10 maart uit de garage van een woning aan de Kaya Ser’i Kalki in Sun Valley, gestolen.
Het voertuig werd bij de huiszoeking aangetroffen en in beslag genomen.
Ter plaatse werden de eigenaar van de garage en een werknemer aangehouden. Het gaat hier om de verdachten R.D.J. (29) en R.A.R. (24).

———
Minimarket overvallen

WILLEMSTAD — Een minimarket gelegen aan de Cabo Verdeweg werd afgelopen vrijdagavond overvallen door twee gemaskerde mannen.
De gewapende mannen drongen het pand binnen en mishandelden een Chinese man, om vervolgens weg te vluchten met geld en enkele telefoonkaarten.
Het slachtoffer werd op met de kolf van een wapen op het hoofd geslagen en met een ziekenwagen naar de polikliniek van het St. Elisabeth Hospitaal vervoerd voor medische behandeling.

Belangrijke tips over deze overval kunnen gemeld worden bij de Atrako-afdeling via de telefoonnummers 866-6192, 866-6109, 917 of de anonieme tiplijn 108.

———-

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties