Curacao.nu | ‘Plaza Hotel slopen’

Persbureau Curacao

Alles in het hotel is volgens het bedrijf vernield.

Het Plaza Hotel slopen, dat is de beste optie voor de leefbaarheid van Punda.

Dat zegt de eigenaar van Viva Construction Company, Randy Neuman tegen het Antilliaans Dagblad. Het bedrijf deed onderzoek naar de mogelijkheden om het hotel te behouden, maar dat is te kostbaar.

Alles in het hotel is volgens het bedrijf vernield. Op 17 september staat er wederom een veiling van het Plaza Hotel op de agenda.

Bron: Curacao.nu

4 Reacties op “Curacao.nu | ‘Plaza Hotel slopen’

  1. “Alles in het hotel is volgens het bedrijf vernield.” Het zelfde dreigt te gebeuren met Campo Alegre, bijna alle tv toestellen en matrassen zijn al gestolen. Waarom is er geen 24 uur bewaking bij Campo? Genoeg mensen die thuis zitten te wachten op een gratis voedselpakket.

  2. Heel jammer dat wel maar nu is er geengezicht.Als een nieuw bouw hotel moet daar komen of een speelpleinvoor kinderen mooi en leuk daar, dan is er heelveel curacaose mensen die daar hun namen kunt krijgen hardwerkende curacao’se mensen hebben we genoeg

  3. Geloof dat ik dat al een paar jaar geleden heb geschreven bij de eerste veiling. Ik heb toen ook aangegeven dat de expertise, om het te slopen zonder schade aan te richten aan de boogjes, niet op het eiland aanwezig is. Dan moet dus vanuit het buitenland komen en zal behoorlijk wat duurder uit gaan vallen dat 3 miljoen NAF.

    Zoals ik toen al zei, de boel verkopen voor 1 NAF, met de eis erbij dat het zonder schade wordt afgebroken en dat er daarna weer een normaal pand komt dat voldoet aan de huidige eisen en past in de historische binnenstad.
    Anders afbreken en er een park van maken. Zou wel zo mooi staan in de binnenstad.

  4. Jammer, maar zit niets anders op – dit gebouw is niet meer te redden en nieuwbouw wordt ook mooier en moderner.

    Laten we het nieuwe gebouw Stephen Capella Plaza noemen, en de straat erlangs de Avalon Avenue.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *