PFM | VVD grootste ook bij stemmers op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

417 stemmen voor VVD | ANP

De verkiezingen die bij de briefstembureaus bij de Vertegenwoordiging van Nederland op Aruba, Curaçao en Sint Maarten zijn gehouden zijn gewonnen door de VVD.

Dat blijkt uit een persverklaring van de Vertegenwoordiging en het Antilliaans Dagblad schrijft hierover. D66 is tweede geworden, gevolgd door Groen Links. In totaal werden er 1539 stemmen uitgebracht waarvan het CDA er 150 kreeg, goed voor de vierde plaats. De PVV wist met 118 stemmen één stem meer te scoren dan de PvdA.

Bron: ANP

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “PFM | VVD grootste ook bij stemmers op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

 1. @Enri schreef; “Mano zou u ons laten waarom u zo geïrriteerd reageert?”

  Hey idiota nr. 2, laten wat? Ben je nou helemaal van de pot gerukt? Ik hoef, wil en zal helemaal geen rekenschap aan niemand hier geven, en zeker niet aan een idiota als Enri. Heb ik jou iets gevraagd? Wie heeft je toestemming gegeven om mij aan te spreken? Ben je loko?

  Hoe kom je er met je stomme kop bij om mij zo’n brutale vraag te stellen? Ons? Wie is ons? Dacht je nou werkelijk dat de rest van de “nadrukkelijk niet-idioten” op dit forum geïnteresseerd is in het waarom ik reageer hoe ik gereageerd heb? Het is hier geen gezellige vriendenclub, als je dat soms denkt, heb je dat begrepen!?

  Je zit op een vrije forum, sommigen kennen elkaar persoonlijk, maar dat zijn er maar een weinig. En daarom ben je ook een idioot die denkt dat iedereen hier geïnteresseerd is in wat jij of anderen denken of doen. Eentje die bovendien heel vaak niet eens weet waarover het gaat. Denk je dat ik niet gemerkt heb hoe vaak je door anderen gecorrigeerd moet worden omdat je niet eens weet waarover een artikel handelt maar toch meent een reactie te moeten plaatsen? stommeling!

  Ga toch lekker ergens chatten in plaats van jezelf te kakken te zetten op een serieus forum, waar 98% van de posters wel weet waar het over gaat!

  Jij bent goed voor een chatroom, daar kun je zonder redelijke argumentatie meelopen en mee-schreeuwen met collega-idioten! Ik zal jou nooit aanspreken noch corrigeren, want ik heb niks met idioten. Maar nu heb je er echt zelf om gevraagd!

 2. Zij doet het uit eigenbelang.. Net zoals Schotte zgn voor het volk opkomt is dat met Sylvana ook. Een statensalaris is aantrekkelijk voor haar nu ze al heel lang geen werk heeft en geen rijke suikeroompjes.

 3. Is wel mooi. Mag mevrouw eindelijk 1 keer werken voor haar geld!

 4. Mano zou u ons laten waarom u zo geïrriteerd reageert?

  Volgens mij zijn de negers trots op haar dat zij de durf hebt om voor de normen en waarden van iedereen op te komen.

  Of bent u een racistische makamba? Dar dacht ik niet.

 5. “Onze vriendin”? Wie bedoel je allemaal met ‘onze’ joh? Wiens vriendin? Ben je soms met je hele bende oftewel met een troep soortgenoten actief op het KKC-forum ? Bedoel je je landgenote Sylvana Simons? Vraag het maar aan je soortgenoot John Leerdam die ook lid is van haar partij. Ik reageer aangezien het het tweede artikel is waar je aandacht vraagt voor jouw vriendin! Merk je dan zelf niet dat het niemand boeit? Je lijkt
  wel een idioot. ( daar gedraag je je gewoonlijk ook naar..)

  http://www.volkskrant.nl/opinie/de-surinaamse-stem-bruist-en-kookt-over-in-wijkcentrum-kormelink~a4471862/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=shared%20content&utm_content=paid&hash=18bf2a99c402fd2b6f91a14d9fa58548f910a039

 6. Hoeveel stemmen had onze vriendin Sylvana Simons gehaald?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *