PFM | Vliegverbinding naar Italië onderzocht

AlItalia

Behalve met Alitalia, sprak Rhuggenaath in Nederland ook met KLM

Vliegen naar Italië, vanaf Curaçao zou binnenkort tot de mogelijkheden kunnen behoren. Op korte termijn wordt onderzocht wat de opties zijn voor zo’n luchtverbinding tussen Curaçao en Italië.

Dat laat minister van Economische Ontwikkeling Eugene Rhuggenaath weten. Hij was onlangs op werkbezoek in Italië en sprak daar onder meer met de vicevoorzitter van Alitalia.

Volgens de grootste luchtvaartmaatschappij van het Zuid-Europese land is Curaçao aantrekkelijk voor Italiaanse toeristen omdat zij zich zorgen maken over de veiligheid van de bestemmingen rondom de Middellandse Zee.

Behalve met Alitalia, sprak Rhuggenaath in Nederland ook met luchtvaartmaatschappij KLM. Zij hebben hun waardering uitgesproken voor de recent geïnstalleerde E-gates op Hato.

Bron: ParadiseFM

8 Reacties op “PFM | Vliegverbinding naar Italië onderzocht

 1. Joep Meloen

  Alitalia, een maatschappij welke net zo failliet is als Venezuela, gaat vluchten naar Curacao uitvoeren ?
  En wie gaat dat betalen ?
  Ik ken de Italianen zeer goed en die rennen gillend het eiland af wanneer ze deze puinhoop hier zien. Het vuil op straat, de criminaliteit, de slechte service, de hoge prijzen en lage kwaliteit, niet direct iets waar je bij Italianen mee aan moet komen.

 2. Abraham Mossel

  Had niet verwacht dat deze ” nu in mijn ogen Loser 1 klas” de kas van de PAR op deze manier spekt. maar aan de andere kant geef ik hem gelijk, aangezien anders dat haaitje wat nu in Europa is gevangen , die de ge-naam Gerritrooietje de Raaf heeft gekregen) de kans krijgt om zijn maffia praktijken door te zetten, en dat gebeurd niet , PEP&KOK.

 3. Ja, Rhuggenaath is waarschijnlijk bij de ander bendes, Cosa Nostra of Ndrangheta, tegenwicht voor de Camorra bende (Franseco Corallo) gaan regelen. Maar goed, als Hakim minister kan worden kan een italiaan ook minister worden. Zelfs eerste van het clubje.

 4. Ruggenaath is weer flink op snoepreis. En dat terwijl deze bankier niets van toerisme weet.

 5. MP wordt gewijzigd in Capo di Capi… 🙂

 6. caribbeancynic

  Een maffia eiland is natuurlijk gebaat met een directe verbinding naar Italie.

 7. Inderdaad de Italiaanse maffia kent ook Model Prisoners (MP).

 8. Vervelend

  Dat heet nu een vooruitziende blik hebben : want Schotte wordt wéér de nieuwe MP! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *