PFM | Verkoop in beslag genomen auto’s uitgesteld

Nelson Farah

Radio Mas directeur Nelson Farah krijgt uitstel

De verkoop van een aantal door het afpakteam in beslag genomen auto’s gaat voorlopig niet door. De eigenaar van de dure auto’s krijgt nog een week de tijd om zelf met geld over tafel te komen en daarmee de openbare veiling van de voertuigen in Nederland te voorkomen. Dat meldt de Èxtra. De eigenaar van de auto’s heeft een belastingschuld en daarop werden zijn luxe wagens in beslag genomen.

De bekende Nederlandse advocate Inez Weski was overgekomen om de man bij te staan in de rechtszaal. Zij vind het vreemd dat hij niet wordt vervolgd voor de belastingschuld maar dat hij wel de dure auto’s moest inleveren.

Als het de man niet lukt om te betalen worden de voertuigen alsnog verkocht.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “PFM | Verkoop in beslag genomen auto’s uitgesteld

  1. Maar dit zijn toch de auto’s die Gerrit Schotte aan het verloten is.

  2. Inez Weski moet terug naar school.

    Het eerste wat de belastingen doet – om schulden te innen die niet vrijwillig betaald worden – is beslag leggen op bankrekeningen, effecten, lonen, roerende- en onroerende zaken. In de beslagbrief staat vermeld hoeveel dagen de belastingplichtige de tijd heeft om een dreigende verkoop van het beslagene te voorkomen. Het is ook normaal dat de belastingdienst uitstel van betaling geeft als dat – met redenen omkleed – aangevraagd wordt.

    Mevrouw Weski moet terug naar school.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *