PFM | Venezuela gevaar voor economische groei

Venezuela is op Curaçao belangrijk voor de raffinaderij, de financiële dienstverlening, handel en toeristenstromen

Venezuela belangrijk voor raffinaderij, financiële dienstverlening, handel en toeristen

De economie van Curaçao zal op de middel langetermijn 0,9 procent groeien. Die van Sint Maarten met 1,9 procent. Dat is de verwachting van het Internationaal Monetair Fonds, het IMF. Dat is als de situatie in buurland Venezuela blijft zoals die nu is. Zij zijn de grootste handelspartner van de eilanden.

Daarmee opent het Antilliaans Dagblad. Mocht de situatie in Venezuela verergeren kunnen de economische activiteiten in de knel komen. Het buurland verkeert al tijden in een economische en politieke crisis.

Volgens president Nicolás Maduro zijn de problemen onderdeel van een ,,onconventionele oorlog” die wordt gevoerd tegen zijn land. De oppositie geeft de regering de schuld van de tekorten aan medicijnen en eerste levensbehoeften.

Venezuela is op Curaçao belangrijk voor de raffinaderij, de financiële dienstverlening, handel en toeristenstromen.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “PFM | Venezuela gevaar voor economische groei

  1. Gel*l, kletspraat! Er is al meer dan 10 jaar geen economische groei van betekenis geweest. Met deze stelling hebben degenen die moeten zorgen dat de economie weer gaat groeien/aantrekken een voortreffelijke SMOES in handen om voortaan Venezuela als oorzaak van economische stagnatie te benoemen. boelshit!

  2. Abraham Mossel

    Hier had moeten staan GERRIT DE RAAF DE NARCIST EN DE KONSTANT PHATOLOGIE-LIEGENDE EN BEDRIEGENDE OPLICHTER IS EEN GEVAAR VOOR CURACRIM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *