PFM | Venezolaanse oppositieleiders gewond bij protesten

Er zijn bij de recente protesten ruim 2800 mensen opgepakt. Volgens mensenrechtenactivisten worden er van hen nog 1240 vastgehouden.

Twee Venezolaanse oppositieleiders zijn gewond geraakt bij protesten tegen de regering van Venezuela. Oppositieleider Henrique Capriles spreekt over een hinderlaag.

16 anderen zouden gewond zijn geraakt bij de protestmars. Capriles dient een klacht in. Op een foto is te zien dat hij blauwe plekken op zijn gezicht heeft, naar eigen zeggen opgelopen nadat een soldaat hem sloeg. Ook oppositieleider Carlos Paparoni raakte gewond. Hij werd door de kracht van een waterkanon tegen de grond geworpen en had hechtingen nodig.

Bij protesten tegen de Venezolaanse regering zijn sinds begin april tientallen mensen omgekomen. Ook raakten honderden mensen gewond. De betogers willen af van president Nicolás Maduro en eisen vervroegde verkiezingen.

Er zijn bij de protesten ruim 2800 mensen opgepakt. Volgens mensenrechtenactivisten worden er van hen nog 1240 vastgehouden.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | Venezolaanse oppositieleiders gewond bij protesten

  1. Ga Eric Lapdance zeggen dat het niet waar is dat het een valse berichtgeving is van de Amerikanen hahahaaaaaaaaaaaaaaaa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *