29 C
Willemstad
• dinsdag 19 oktober 2021 20:47

Laatste reacties

- Advertentie -

PFM | ‘UTS zonder nieuwe partner ten dode opgeschreven’

‘UTS beschikt niet over casinolicentie'
‘UTS zonder nieuwe partner ten dode opgeschreven’

Zonder een nieuwe strategische partner is UTS ten dode opgeschreven. Dat zegt directeur Paul de Geus tegen de Èxtra. Er wordt al enige tijd gezocht naar een nieuwe strategische partner maar tot nu toe zonder succes.

Deze zoektocht wordt bemoeilijkt omdat er toestemming moet zijn van zowel de Curaçaose als de regering van Sint Maarten. Beide landen zijn op dit moment bezig met de verkiezingen. Het is dan ook aan de nieuwe regeringen om te besluiten over een nieuwe strategische partner.

Maar dat deze nodig is, is wel duidelijk benadrukt De Geus: er zijn nieuwe telecombedrijven gekomen die hun diensten voor lagere prijzen kunnen aanbieden. De directeur waarschuwt dat als de telecomdienst niet mee kan in die trend, het stopt te bestaan.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

8 reacties

 1. Hij zal zeker ook miljoenen ergens gestald hebben. Nog nooit heeft deze man iets goeds gedaan, bij hem is er altijd ”geld tekort.”
  Tijd om het stokje over te dragen aan iemand die wel verstand van zaken heeft, het heeft lang genoeg geduurd met aanmodderen. Bodemloze put?

 2. ja dat komt er van als je altijd de prijzen hoog heb gehouden en slechte service gaf. Dan is het makkelijk kiezen voor een andere provider.

  zal je eens vertellen hoe je de concurrentie strijd kan winnen.

  1. verlaag de prijzen
  2. verhoog de snelheid van internet
  3. word klant vriendelijk
  4.vloei personeel af.( vooral in de administratieve afdeling)
  5. maak een deal met FKP bij het bouwen van huizen gelijk de aansluitingen .
  ( mensen gaan voor het makkelijke)
  6. doe een pagatino systeem voor internet, zodat de schulden niet oplopen.

 3. de geus nu even in je moers taal.bai fliet tur bo investeringen chiembo miljioenen verlies awor ta partner strategico.
  een trap na zal ik jouw willen geven.
  oplichter.

 4. Helaas zullen weinig strategische partners nog geinteresseerd zijn in een eiland met 80/20 regelingen, waar men zonder enige onderbouwing het minimum loon wenst te verdubbelen, bij stakingen die op zijn minst dubieus genoemd kunnen worden de energie voorziening voor uren stopzet.
  Met dank aan de politiek en de diverse beroepsquerulanten die er rondlopen.

 5. Een vlaag van realiteitszin bij de Geus. Maar het was al 10 jaar duidelijk dat UTS het alleen niet gaat redden. Te lang gewacht, nu is niemand meer geinteresseerd.
  Mijn tip voor het personeel: algemene staking, er moet geld van de regering komen, etc. Vraag Cova maar.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Paradise FM | Weer iemand overleden door Covid-19

Er is weer iemand overleden aan de gevolgen van Covid-19. Zo blijkt uit de coronacijfers van maandag. Het aantal mensen op Curaçao dat door een Covid-besmetting is...

Democracy now! | Monday, October 19, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 19 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Medici Curaçao distantiëren zich van minister van Volksgezondheid

Persbureau Curacao Huisartsen en specialisten op Curaçao distantiëren zich van uitspraken van minister van Volksgezondheid Dorothy Pietersz-Janga. In een Tv-interview afgelopen donderdag zei zij geen bezwaar te zien...

PBC | Passagiers tussen Bonaire en Curaçao zijn honderden dollars extra kwijt aan coronatesten

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Passagiers die reizen tussen Bonaire en Curaçao zijn vanaf vandaag honderden dollars kwijt, alleen al aan Covid-testen. De extra uitgaven zijn het gevolg van...

PBC | Bonaire heeft ruim meer besmettingen dan andere eilanden

Persbureau Curacao KRALENDIJK – De besmettingscijfers op Bonaire zijn vier keer hoger dan op Curaçao. Vergeleken met Aruba is het zelfs zes keer. Dat concludeert het RIVM op...
- Advertentie -