PFM | UPDATE: Un Korsou Hustu toch in regering

 UPDATE: 'UN KORSOU HUSTU TOCH IN REGERING'

Vanmiddag om 15.00 uur houdt Hustu een persconferentie

Volgens het laatste nieuws op de website van de Extra is de kogel nu dan toch door de kerk: Un Korsou Hustu treedt toe tot de regering. Daarmee zou de coalitie de steun in de Staten verbreden van 11 tot 12 zetels.

De krant meldt dat Un Korsou Hustu zoals al eerder de verwachting was, de portefeuille van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur krijgt, zonder Sport. Vanmiddag om 15.00 uur houdt Omayra Leeflang een persconferentie over de ontwikkelingen.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “PFM | UPDATE: Un Korsou Hustu toch in regering

  1. Vreemd, in mijn Extra van vandaag staat: “Partido Hustu no por haña konfirmashon si e ta den òf fo’i gobiernu.” Of bedoelt KKC de krant van morgen, 4 februari?

  2. Abraham Mossel

    Het zal mij benieuwen welke baan met minimaal een salaris van ome nabij de 20.000,00 nafjes word verzonen voor haar boezem vriendin het dikkertje en ex minister van justitie ( PAR ) . wandt voor wat, hoord wat toch!. Mag allemaal wat kosten zo’n zetel, en om Gerrit de Raaf (dief) buiten de deur proberen te houden. De man blijft levens gevaarlijk voor zijn tegen standers en het Curacaose volk. Alleen de modi bewoners hoeven geen angst te vrezen van deze Loser. De rest van de bevolking tot aan een baby toe moet heel goed op passen voor deze Loser / narsict en pathologische beroeps leugenaar.

  3. Vergeet niet dat zij een aantal medewerkers in dienst zal nemen die rond de 12000 per persoon per maand zullen pakken.

  4. Dus het salaris van Leeflang gaat, als minister, van 14,000 netto naar 16,000 netto en dat van de clown van Digicel die haar plaats in de Staten inneemt van 3,000 bruto bij Digicel naar 12,000 bruto in de Staten.

    Pebien, allebei. Hopi hustu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *