PFM | Twee doden en twee gewonden bij schietpartijen

UPDATE | Foto NoticiaCla

Gisteravond rond tien voor zeven kreeg de politiecentrale een melding van een schietpartij aan de Mirla Plateweg, een zijweg van de Rooseveltweg. Daar trof de politiepatrouille een vrouw aan die door kogels was getroffen bij een chinese bar/restaurant.

Even verderop werd ook het levenloze lichaam van een man gevonden. Volgens het persbericht van de politie zaten beiden voor de snack toen een auto langs kwam rijden. Nog onduidelijk is of er vanuit die auto schoten zijn gelost, of dat inzittenden uit de auto zijn gestapt en hebben geschoten. Daarna zijn de daders van de aanslag weggereden.

De politie heeft verschillende hulzen gevonden en in beslag genomen voor het onderzoek. De identiteit van de slachtoffers en het motief van de moord is vooralsnog onbekend. De politie vraagt om tips. Mensen die meer weten kunnen bellen met telefoonnummer 217 of het anonieme meldnummer 108.

Zaterdagmiddag werden ook twee mannen van 26 en 18 jaar beschoten op de Dr. Hugenholtzweg. Ze raakten gewond, maar konden nog naar het Sehos rijden om te worden behandeld voor hun wonden. Het is niet duidelijk of er een verband is tussen beide aanslagen.

Bron: ParadiseFM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *