PFM | Syrische vluchteling krijgt advocaat

Advocate Geraldine Schepenboer-Parris, tevens de nieuwe partijleider van de buitenparlementaire Democratische Partij, gaat de Syrische vluchteling Akhtam Abu Fakher bijstaan.

Die toezegging deed zij bij ‘Wat een Week!’. “Soms is de enige uitweg naar het Gerechtshof gaan en dingen afdwingen.”

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “PFM | Syrische vluchteling krijgt advocaat

  1. Mevr. Schepenboer heeft een eigen politieke partij opgericht op Curaçao. We weten nu wel wat Curaçao te wachten staat. 30 miljoen Syriërs mogen het land binnen komen als het aan haar ligt, denk ik. Gelijkheidsbeginsel en evenredigheidsbeginsel, als ze de zaak wint.

  2. Straks gaat hij ook schadevergoeding eisen…

  3. Hij lijkt meer op een verwende vluchteling die overheden onder druk wil zetten. Zo te zien heeft hij wel genoeg geld om een advocaat te betalen?

  4. Wil Jansen

    Die meneer heeft wel veel geld om smokkelaars te betalen, hij reisde twee keer naar Libië en een keer naar Turkije, daarna na Brazilië daarna naar Venezuela en eindigt op Curaçao. Nederland en Europa betalen 100 miljoenen om vluchteling in eigen regio op te vangen. Hij kon naast die landen ook naar Jordanië en Saudi-Arabië met BNP $927,8 miljard. Vluchteling die mogen bij de eerste veilige land asiel aanvragen, die meneer heeft veel veilige landen gepasseerd. Die advocaat die zou haar energie in kinderen moeten steken die op Curaçao in armoede leefden, want hun zijn de toekomst van Curaçao.

  5. Doet me denken aan onze mas serka di bo MAVO3 payaso van MFK, die de wijk ingaat, zijn prive fotoslaaf Ramsay Soemanta belt en terwijl die foto’s maakt een minuut lang de wijk schoonmaakt, op zijn horloge van 40,000 euro kijkt en vertrekt.

  6. Goedkope publiciteitsstunt van Scheperboer.

    Ik heb begrepen dat ze de hoofdprijs vraagt aan illegalen die bij haar kantoor aankloppen om hulp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *