30 C
Willemstad
• zaterdag 2 maart 2024

Democracy now! | Tuesday, February 27, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Fire breaks out at Geminga boatyard in Sandy Ground

MARIGOT--St. Martin firefighters (pompiers) intervened Saturday night to extinguish a fire that broke out in a 200-square-metre shed in the Geminga boatyard in Sandy Ground. According to...

CN | Gokkers starten rechtszaak tegen Stake

Jeffrey Noeken | Casinonieuws.nl Een vijftal gokkers is op Curaçao een rechtszaak gestart tegen het gokbedrijf Stake. De gokkers willen het geld terugkrijgen wat zij vergokten omdat het...

Democracy now! | Monday, February 26, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 26 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

PFM | Statenvoorzitter McWilliam spreekt met ´groep van negen´

HomeMediaPFM | Statenvoorzitter McWilliam spreekt met ´groep van negen´
Statenvoorzitter Giselle McWilliam
Statenvoorzitter Giselle McWilliam
Statenvoorzitter Giselle McWilliam heeft op eigen initiatief afgelopen zondag overleg gevoerd met de oppositiepartijen die ook wel bekend staan als de groep van 9, aldus het Antilliaans Dagblad.

Zij sprak met vertegenwoordigers van Kòrsou di Nos Tur, het onafhankelijk Statenlid Braam en Marilyn Moses van Movementu Progresivo. Gerrit Schotte van MFK kon vanwege de verjaardag van een kind niet aanwezig zijn. Zij benadrukte dat zij als Statenvoorzitter niet alleen met de coalitie, maar ook met de oppositie te maken heeft en vindt het belangrijk dat Statenleden elkaar met respect behandelen. Als voorzitter wil Mc Williams niet langer stilstaan bij wat zich eerder deze maand in de Staten heeft afgespeeld en zich richten op de toekomst.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

3 reacties

 1. Ik denk dat ze wel degelijk een fin.voordeel hebben, ze krijgen belastinggeld zomaar iedere mnd in de schoot geworpen voor hun opruiende onkunde en stupiditeit.

 2. Respect moet je verdienen. Oppositie heeft zich schandalig gedragen (maar wat kan je anders verwachten als de CV van de meeste Oppositieleden ziet). Laat de oppositie maar hun spijt betuigen aan het volk van Curacao!
  Oppositie is vanaf het begin al bezig met een tweedeling en het creeren van onrust! Alleen omdat ze nu zelf financieel geen voordeel hebben.

 3. Oppositieleden met respect behandelen is een eerste stap en prima keuze.
  Echter moet ze haar andere collega’s van de Staten vragen om als voorbeeld voor de jeugd op Curacao te dienen door alle mensen met respect te behandelen. Steek hand in eigen boezem en erken de gemaakte fouten (ook al zien jullie dat niet zo) en ga door met positieve voorbeelden. Laat zien dat jullie een verschil kunnen maken en vergeef af en toe publiekelijk de oppositie met hun grove woorden. Toon dat de bijeenkomst niet alleen is om de aandacht van de gemaakte fout te verplaatsen maar om echt vooruitgang te boeken op het eiland.
  Succes verder.
  Nu

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties