PFM | Sluis gaat waarschijnlijk twee keer zoveel als premier verdienen

30 duizend gulden per maand vermoedelijk voor Sluis

30 duizend gulden per maand vermoedelijk voor Sluis

Het nieuwe salaris van Franklin Sluis, als directeur van Bureau Telecommunicatie Post en Utiliteiten, loopt vermoedelijk op tot zo’n 30 duizend gulden per maand. Een aanzienlijke vergoeding als je bedenkt dat de minister-president ongeveer de helft daarvan verdiend, dat schrijft het Antilliaans Dagblad.

Bron: Paradise FM

18 Reacties op “PFM | Sluis gaat waarschijnlijk twee keer zoveel als premier verdienen

 1. Zeker Rood Haar heb je.. ha ha ha ha..

  of ben je MFK er

 2. Shama Gajadhar

  Mous, voorwaardelijke straf is een Zware Straf?? is dat niet wat overdreven? Er wordt gewoon een bewijs van goedgedrag afgegeven na zo’n lange periode, ook in NL. Dus ja dan kom je door een screening als daar openheid over is. Heeft niets met stekeblind te maken

  @ Mous… zie alle berichten daarna dat het tegendeel bewijzen. Alleen die IT’er riep dat Forensics dat gedaan zou hebben. Later onderzoek bleek het allemaal onjuist te zijn wat die IT’er zei.

  Laten we wel bij feiten blijven mensen.

  Shama …. en nee ik werk niet bij forensics

 3. Rosaria cs staat erbij en keek er naar!!

 4. Heb gisteren over de radio gehoord dat meneer de Geus ook een vaste aanstelling gekregen heeft van mevr. Romer…

 5. Hoe was het ook al weer? Dat bij God en op Curaçao alles mogelijk is?

 6. Jan, het indrukwekkende CV kun je krijgen bij Minister Camelia-Romer die hem heeft aangesteld, daar staat maar 1 zin op: Als directeur van Cpost heb ik in 2014 mevr Camelia-Romer aangenomen als jurist zonder dat we daar maar ook enige vacature voor hadden”.

 7. eerst kreeg Suzy Roemer van Sluis een toffe job….en nu mag ze hem die eer terug doen. Alles is balans…alles cultuur conform…..alles goed….

 8. Voor dit delict staat nu Franklin Sluis terecht en tegen hem werd een jaar celstraf geëist, welke uiteindelijk is omgezet in zes maanden voorwaardelijk en een boete van 15 000 gulden.

  verslag tweede kamer

 9. @mous, Forensic was het bedrijf dat samen met Schotte alle informatie van de VDC meenam om het aan de Colombiaanse veiligheidsdient te geven.

 10. niet zeuren dat geld word opgebracht door minder bestellers in te zetten, minder auto’s te kopen en brievenbussen neer te zetten waar ouderen niet kunnen komen.
  brandstof prijs met een marge verhogen
  water en electra met een marge verhogen en kijk zo kom je aan de 540.000 gulden per jaar want we moeten niet vergeten dat er straks ook nog een goed pensioen moet worden uitbetaald.

 11. Forensic Services Caribbean heeft Sluis, tot zware straf veroordeeld fraudeur, door de screening laten komen.

  Dat bureau is of stekeblind of heeft onder de tafel betaald gekregen door de partij van Sluis.

  Zelfs een tire service of minimarket doet een betere screening dan Forensic Services.

  En wat geven we de jeugd weer een prima voorbeeld: met strafblad wegens talloze delicten en 2 jaar MAVO wordt je ministerpresident. Met strafblad wegens grote fraude wordt je directeur bij een overheids NV met een salaris van 2 maal de ministerpresident.

  Durft nog iemand te beweren dat Curacao geen corrupt boevennest is?

 12. Wat is het product dat BTPU produceert en verkoopt? BPTU is een verzelfstandige overheidsorganisatie, dus afhankelijk van de belastingbetaler. Daarom zou een salarisstructuur voor BTPU in een stramien overeenkomstig dergelijke organisaties moeten passen (benchmarking). Eventueel zou de volksvertegenwoordiging deze structuur moeten accorderen.

 13. Waar kunnen we zijn indrukwekkende CV bekijken?

 14. Het zal wel een tijdelijke baan zijn totdat iemand die nu in de politiek zit opstapt en de baan ”toevallig” overneemt. Zo gaat at meestal.
  Afleidingsmanoeuvre?

 15. Balkende norm zal hierbij wel van te pas komen.
  Dus een soort Whiteman norm.

 16. caribbeancynic

  Sluis heeft ontdekt dat je beter legaal kunt stelen dan fraude plegen. Permanente educatie is belangrijk.

 17. En dan zijn er mensen die in winkels werken voor 8 gulden per uur..

 18. En de PNP is het hier mee eens? Van de notoire lafaard Rosaria kun je dat verwachten, maar ik had wel enige beschaving verwacht van de PNP.

  Sluis is notabene veroordeeld voor fraude!

  Wat een bananenrepubliek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *