PFM | Ruggenaath naar Nederland voor overleg over Insel Air

Met minister Ronald Plasterk om tafel; luchtvaartmaatschappij is ook voor BES-eilanden van belang

Met Plasterk om tafel; luchtvaartmaatschappij is ook voor BES-eilanden van belang

Minister Eugene Rhuggenaath van Economische Ontwikkeling vertrekt vandaag naar Den Haag. Hij gaat in gesprek met Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties om op ministerieel niveau te praten over de situatie van Insel Air.

Dit schrijft het Antilliaans Dagblad. Rhuggenaath hoopt samen met Nederland tot een oplossing te komen voor de problemen van de luchtvaartmaatschappij. De maatschappij is immers ook van groot belang voor de BES-eilanden, die bijzondere gemeenten van Nederland zijn. Gisteren werd bekend dat de luchtvaartmaatschappij circa 1,5 miljoen dollar per maand verlies lijdt.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “PFM | Ruggenaath naar Nederland voor overleg over Insel Air

 1. Neem hij het dode paard Insel mee op snoepreis.
  We gaan weer eens schaamteloos BEDELEN, dat zit hier in het bloed. Van NUTTELOZE inpakker (zodra geen luier meer gedragen wordt) via minister tot in de dood (collectebus bij begrafenis/crematie), pffff.
  Dat bedelen kan ook via telefoon of internet, hoor.

 2. 1.5 miljoen per maand zijn de Directeurs salarissen. Stuur het dure management weg!

 3. Abraham Mossel

  Zeker iemand van de familie jarig, nada, niks, noppes, is er nog te halen in NL die zelf op hun reet hebben gelegen en nu na bijna 9 jaar er weer een beetje bovenop komen na 10 jaar sappelen. Je denkt toch niet dat je een Euro krijgt ( voor een stelletje prive op vreters bij de Insel Air) zo vlak voor de verkiezingen, diegene die jouw (1 Euro)wat beloofd kan al zijn zettels direct bij de PVV in leveren, nou ja de PvdA ligt al op zijn reet dus deze stunt van Plase_pissebed kan er nog wel ff bij.

 4. Eerst de redder van Insel Air spelen met 30 miljoen gemeenschapsgeld dat als verloren kan worden beschouwd en dan op snoepreis naar Nederland om daar voor de zoveelste keer te gaan bedelen.

  Waarom wel voor het door incompetent management op de rand van een faillissement staande Insel Air en niet voor het door corrupt management (Garcia, Capella) op omvallen staande Girobank?

  Of voor het door corruptie (de Lima, Garcia, Capella) omgevallen Ctex waarbij werknemers en leveranciers voor miljoenen het schip zijn ingegaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *