PFM | Rombley 15 jaar de cel in, Gamba 12

Twee moorden

Twee moorden

Twee belangrijke uitspraken in geweldsdelicten gisteren door het Hof. De 20-jarige Vernond Rombley, hoofdverdachte van de moord op de chinese eigenaar van een minimarket aan de Mirna Plateweg is tot 15 jaar cel veroordeeld.

Hij overviel Zufeng-li en zijn vrouw op 20 december vorig jaar met tweede mededaders, en schoot de chinees dood. De rechter achtte moord, gewapende overval en vuurwapenbezit bewezen. Het Openbaar Ministerie had 20 jaar cel geëist.

Rombley moet ook ruim 44.000 gulden schadevergoeding betalen; de echtgenote van het slachtoffer had om een vergoeding gevraagd. De 28-jarige Keith Godwin alias Gamba werd gisteren veroordeeld tot 12 jaar cel veroordeeld, conform de eis van het OM. Hij zou met Elvis Kuwas alias Monster betrokken zijn geweest bij de moord op Raikel Conception op 27 januari 2013 bij de Caracasbaai.

Kuwas, die hiervoor al veroordeeld is, was de schutter, Gamba was zijn chauffeur die ook het vuurwapen leverde. Ze zouden samen 75.000 gulden hebben gekregen van Luigi Florentina alias Pretu, die later zelfmoord pleegde.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “PFM | Rombley 15 jaar de cel in, Gamba 12

  1. valse honden horen in hun hok te blijven…

  2. Leuk, eerst voor de grote poen en held spelen. nu mag je je halve leven laten gebruiken. Tjonge wat heb jij het goed gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *