PFM | Pullmantur terug naar Aruba

De Pullmantur komt terug naar Aruba

De Pullmantur komt terug naar Aruba

De Pullmantur komt terug naar Aruba. Dat meldt de Èxtra. Vanaf volgend jaar legt het schip Zenith 25 keer aan in Oranjestad. Ongeveer een jaar geleden liet de cruisemaatschappij nog weten niet meer naar Aruba en Curaçao te varen om de focus te verleggen naar het Middellandse zee gebied.

Na overleg van de Aruba Tourism Authorithy en het ministerie van Toerisme van Aruba met de maatschappij heeft Pullmantur besloten weer terug te komen. In het Antilliaans Dagblad zegt de ATA dat door de terugkeer van de cruiseboot een stijging van vijf procent van het cruisetoerisme over 2017 wordt verwacht.

Of dat betekent dat de Pullmantur vanaf november toch gewoon Curaçao blijft aandoen is nog niet duidelijk.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | Pullmantur terug naar Aruba

  1. Goede PR van ATA. Hier kan Curacao nog wat van leren. We liggen hier te slapen of het interesseerd niemand meer. Volgens Colombia is Cartagena de spil in dit geheel. Dus ook ATA loopt te pronken met andermans veren. Toch goed nieuws, want de cruise maatschappij doet ook “nos dushi baranka” aan. http://www.finanzas.com/noticias/empresas/20160729/espanola-pullmantur-cruceros-hace-3456942.html

  2. Blijkbaar is het toeristenbureau van Aruba effectiever dan dat van Curacao, want de cruise passagier vind Curacao een veel mooiere bestemming dan Aruba.

    Of moest er onder de tafel weer met geld naar Curacaose bestuurders en politici geschoven worden?

  3. Henriques

    Apart, Curacao heeft het nakijken, ht is al zo rustig aan de Handelskade momenteel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *