26 C
Willemstad
• maandag 19 april 2021 04:39

PBC | Kans op Curaçao op een verkeersongeluk is een op zes

Persbureau Curacao Op Curaçao zijn 90,443 voertuigen verzekerd bij een van de tien verzekeraars op het eiland. Dat zijn 1592 voertuigen minder dan in 2019. 14,919 van hen...

PBC | Ex-covidpatiënten die nog steeds positief testen mogen Curaçao binnen

Persbureau Curacao Mensen die voorheen covid hebben gehad en om die reden nog steeds positief reageren op een PCR test, kunnen toch naar Curaçao afreizen. Voorwaarde is dat deze...

PBC | Drie patiënten overleden in het CMC

Persbureau Curacao Op Curaçao zijn gisteren drie mensen overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Alle drie de patiënten overleden in het ziekenhuis. Het totaal aantal coronapatiënten dat...

Column Den Cayente | It’s not easy being green

Column Arien Rasmijn Daar sta je dan. Je hebt eindelijk de stap genomen om de politiek in te gaan en iets wezenlijks te doen voor jouw land. Misschien...

Column Youp | Sober uitvaren

Slim van Queen Elizabeth dat ze de familie heeft opgedragen dat de koninklijke verkleedkisten vandaag dicht blijven en iedereen in zijn gewone doordeweekse kloffie naar het afscheid...

DH | Letter clarifying UN petition approved with stiff opposition from several MPs

PHILIPSBURG--A draft letter from Chairperson of Parliament Rolando Brison, clarifying the legislature’s petition to the United Nations (UN) was approved by a majority in Parliament on Thursday...
- Advertisement -spot_img
HomeLandenCuraçaoPFM | Politiek wil duidelijkheid over vertrek Asjes

PFM | Politiek wil duidelijkheid over vertrek Asjes

Duidelijkheid om speculaties te voorkomen
Duidelijkheid om speculaties te voorkomen

De politiek wil graag duidelijkheid over de werkelijke reden van het ontslag van voormalig premier Ivar Asjes. Hij stapte maandagavond op, omdat de fractie van zijn partij Pueblo Soberano het vertrouwen in hem had opgezegd.

Daarna is het stil geweest rondom Asjes en PS. Coalitiepartij PAIS respecteert de ruimte die PS neemt, maar partijleider Alex Rosaria adviseert wel om zo snel mogelijk duidelijkheid te geven om speculaties te voorkomen.

Dat schrijft het Antilliaans Dagblad. Onafhankelijk Statenlid Omayra Leeflang lijkt wat minder geduld te hebben en vindt dat de partij meteen duidelijkheid had moeten geven. Ook dat schrijft diezelfde krant.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

 1. wat een gelul..
  hoe verklaar je dan dat fraudelientje nog steeds met haar te dikke kont blijft zitten?
  de PS is kapot zonder Helmin…dat moet duidelijk zijn.

 2. ach hij heeft nu een mooie baan bij de vuil ophaal dienst, kan die samen met die andere ex minpres Godett bomen over die goede tijd als Minpres.

 3. @Margret, ik denk dat dat, een van de redenen was. Er werden dingen gedaan die tegen de partij principes waren. De partij begon beetje bij beetje ongeloofwaardig te worden en kreeg veel kritiek te verduren van de leden.
  De PS-partij is toch de enige politieke partij in het Koninkrijk die korte metten maakt met politici/bestuurders die zich niet aan de partij principes houden. Wat een vernieuwing, chapeau!
  Terwijl politici van andere partijen doodleuk op het pluche geplakt blijven, die zitten nog muurvast aan het oude hebberige systeem.

 4. Wellicht dat boven water is gekomen, op welke wijze de Gevolmachtigde Minister – Mw Wiels – de heer Asjes in haar macht had.

  Het is niet onmogelijk dat haar een (wat heet) eervolle aftocht wordt verleend, mits ze vóór 3 september besluit om ook ontslag aan te vragen.

  Er kan dan een gezamelijke verklaring worden opgesteld om dé geit en dé kool te sparen.

  De doofpot kan dan gesloten blijven!

 5. Laat er meteen duidelijkheid komen over de benoeming van Taco Tara bij de Centrale Bank in een niet bestaande functie zonder openbare sollicatieprocedure.

  De directie van de Centrale Bank denkt volgens mij dat ze god is.

  Een wereldsalaris verdienen en dan om 5 uur kantoor verlaten om in de Heeren te gaan drinken met foutieve bankiers in plaats van daar toezicht op uit te oefenen, het kan allemaal bij onze Banco Banana.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties