31 C
Willemstad
• zondag 14 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

PFM | Politiek wil duidelijkheid over vertrek Asjes

HomeNieuwsPFM | Politiek wil duidelijkheid over vertrek Asjes
Duidelijkheid om speculaties te voorkomen
Duidelijkheid om speculaties te voorkomen

De politiek wil graag duidelijkheid over de werkelijke reden van het ontslag van voormalig premier Ivar Asjes. Hij stapte maandagavond op, omdat de fractie van zijn partij Pueblo Soberano het vertrouwen in hem had opgezegd.

Daarna is het stil geweest rondom Asjes en PS. Coalitiepartij PAIS respecteert de ruimte die PS neemt, maar partijleider Alex Rosaria adviseert wel om zo snel mogelijk duidelijkheid te geven om speculaties te voorkomen.

Dat schrijft het Antilliaans Dagblad. Onafhankelijk Statenlid Omayra Leeflang lijkt wat minder geduld te hebben en vindt dat de partij meteen duidelijkheid had moeten geven. Ook dat schrijft diezelfde krant.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

 1. wat een gelul..
  hoe verklaar je dan dat fraudelientje nog steeds met haar te dikke kont blijft zitten?
  de PS is kapot zonder Helmin…dat moet duidelijk zijn.

 2. ach hij heeft nu een mooie baan bij de vuil ophaal dienst, kan die samen met die andere ex minpres Godett bomen over die goede tijd als Minpres.

 3. @Margret, ik denk dat dat, een van de redenen was. Er werden dingen gedaan die tegen de partij principes waren. De partij begon beetje bij beetje ongeloofwaardig te worden en kreeg veel kritiek te verduren van de leden.
  De PS-partij is toch de enige politieke partij in het Koninkrijk die korte metten maakt met politici/bestuurders die zich niet aan de partij principes houden. Wat een vernieuwing, chapeau!
  Terwijl politici van andere partijen doodleuk op het pluche geplakt blijven, die zitten nog muurvast aan het oude hebberige systeem.

 4. Wellicht dat boven water is gekomen, op welke wijze de Gevolmachtigde Minister – Mw Wiels – de heer Asjes in haar macht had.

  Het is niet onmogelijk dat haar een (wat heet) eervolle aftocht wordt verleend, mits ze vóór 3 september besluit om ook ontslag aan te vragen.

  Er kan dan een gezamelijke verklaring worden opgesteld om dé geit en dé kool te sparen.

  De doofpot kan dan gesloten blijven!

 5. Laat er meteen duidelijkheid komen over de benoeming van Taco Tara bij de Centrale Bank in een niet bestaande functie zonder openbare sollicatieprocedure.

  De directie van de Centrale Bank denkt volgens mij dat ze god is.

  Een wereldsalaris verdienen en dan om 5 uur kantoor verlaten om in de Heeren te gaan drinken met foutieve bankiers in plaats van daar toezicht op uit te oefenen, het kan allemaal bij onze Banco Banana.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties