PFM | Pisas en Goeloe naar China

Zou voor Curaçao van strategisch belang zijn om bij die top aanwezig te zijn

De demissionaire premier Gilmar ‘ Pik’ Pisas en de demissionaire minister Errol Goeloe van het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) gaan naar China om de top ‘One Belt One Road’ bij te wonen.

Dat heeft een medewerker van Pisas tegenover het Antilliaans Dagblad verklaard. Het is van strategisch belang om bij die top aanwezig te zijn omdat het Multidisciplinair Projectteam (MDPT) in het verleden heeft onderhandeld dat Curaçao in de toekomst een belagrijke spil wordt voor de financiële sector.

Dit met het oog op de plannen van China om 250 miljard dollar in het Caribisch gebied te investeren. Eerder deze week was er sprake van dat de beoogde premier Eugene Rhuggenaath van PAR op voorstel van Pisas ook mee zou gaan.

Maar omdat Rhuggenaath voorgedragen zal worden als formateur van het nieuwe kabinet heeft hij besloten om hier van af te zien.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “PFM | Pisas en Goeloe naar China

 1. kunnen ze die daar niet houden, als deskundigen of zo.

 2. het duo : list en bedrog…

 3. Misschien houden de Chinezen die twee wel daar. Is Curaçao meteen verlost van deze minkukels

 4. Duizenden kinderen gaan zonder ontbijt naar school maar Pisas en Goeloe, die bij de verkiezingen hun mond vol hadden over ‘e pueblo’, gaan op peperdure snoepreis.

  Het eiland blijft maar nieuwe Stanley ‘Snoepreis’ Palms voortbrengen.

 5. De meeste mensen hebben vergeten dat China nog steeds een communistische land is en dat deze ‘One Belt, One Road’ echt geen garantie is voor succes. De grootste bedrijven in China zijn in handen van de overheid.

  http://china2025.nl/one-belt-one-road-de-riskante-weg/

 6. Abraham Mossel

  Het is te hopen dat deze twee vazalen van Gerrit de Raaf zich in CHINA niet zullen misdragen, en als lole bole over de straat heen zwieren met een stamp drank in hun mik, omdat zij erbij de meisjes van plezier uitgesodemietert zijn wegens wangedrag.

 7. S.Bolivar

  Leuk, zo’n een laatste trip op de kosten van belastingbetaler. Pisas denkt zeker dat hij Marco Polo is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *