PFM | Overvaller van pastoor aangehouden

Overvaller van pastoor aangehouden

Overvaller van pastoor Jan Doret aangehouden

De politie heeft gisteren een man aangehouden die even daarvoor de pastoor van Jandoret had overvallen. Rond half drie kreeg de politiecentrale een melding dat er overval had plaatsgevonden op de openbare weg in Noord Santa Rosa.

Twee mannen werden bedreigd door drie gemaskerde en gewapende mannen. Die gingen er met hun persoonlijke bezittingen vandoor en hun auto. De politie begon een zoektocht en kwam bij een snek een andere auto tegen zonder nummerborden die er met hoge snelheid vandoor ging.

Tijdens de achtervolging verloor de chauffeur de macht over het stuur; de twee inzittenden vluchtten de mondi bij Kirindongo Abou in, maar één van hen kon worden aangehouden nadat hij op het dak van een huis was geklommen.

De 25-jarige man bleek eerder met een ander de pastoor van Jandoret thuis te hebben overvallen. Ze bedreigden hem met een machete, mishandelden hem, namen bezittingen af en reden weg met de auto van de pastoor. De overval in Noord Santa Rosa is nog niet opgelost.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “PFM | Overvaller van pastoor aangehouden

  1. Die 10 weesgegroetjes is tot daar aan toe, maar dat “gaat heen en vermenigvuldigt u ” liever voorlopig even niet! En dan te bedenken dat criminaliteit vaak in de genen zit. Ik moet er niet aan denken, want dan houdt het nooit op.

  2. Het zullen wel weer 10 weesgegroetjes worden en gaat heen en vermenigvuldigt u. Wel goed werk van de polite overigens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *