PFM | ‘Overheid ziet belang in van Soccer Academy’

Komende donderdag, 31 maart, moet duidelijk worden of er een doorstart van de Curaçao Soccer Academy komt. Trainer en directeur Hans van Elden is in gesprek met de overheid en heeft goede hoop, zei hij in ‘Wat een Week!’.

“Kijk eens hoeveel jongeren stoppen met onderwijs, verzanden in criminaliteit. Gelukkig komt de overheid er nu achter hoe belangrijk ons project is.”

Bron: ParadieFM

3 Reacties op “PFM | ‘Overheid ziet belang in van Soccer Academy’

  1. Geeft weer eens aan hoe ‘out of toch’ sommigen op het eiland zijn met datgene wat zij zijn komen doen. I.p.v. een goede werkrelatie met FFKs Jean Francisca en Etienne Siliee (hoewel eigen voetbalschool) te smeden, waardoor hun netwerken, met name t.a.v. de lokale voetbalclubs konden worden bewerkt om te helpen lobbyen m.b.t. een eventuele ‘doorstart’, heeft Hans zichzelf onmogelijk gemaakt. Door het gevoerde beleid is een aanzienlijk deel van de lokale jeugdvoetbalclubs op het eiland, lang voor het verschijnen van het artikel van Jeroen Baldwin (morele chantage), afgehaakt wat betreft CSA.
    Sport op het eiland valt onder de minister van Onderwijs en van Algemene Zaken. Beiden PS. Success, wie weet, misschien gaan zij er nu anders mee om dan de wijze waarop zij met de zwemfederatie, SDK en de lokale zwemcompetitie 2015/2016 zijn omgesprongen (verziekt!).

  2. Weer zo’n Nederlander die ons komt ‘helpen’ (lees zakken vullen). Eens zien hoe snel hij weg is als de goedgevulde subsidie boterham niet meer wordt geserveerd: ‘dag jongeren, verzand maar lekker in criminaliteit!’

  3. Vraag is zien FFK en Etienne Siliee het belang in van een soccer academy?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *