29 C
Willemstad
• dinsdag 19 oktober 2021 21:12

Laatste reacties

- Advertentie -

PFM | Ook Marilyn Moses vindt consultatieronde zinloos

Ook Marilyn Moses vindt consultatieronde zinloos | Extra

Behalve leider van Korsou di Nos Tur Amparo dos Santos heeft ook Marilyn Moses van Movementu Progresivo geweigerd mee te doen aan de consultatieronde voor de formatie van een nieuw kabinet.

Ze heeft geen zin om voor spek en bonen mee te doen, schrijft de Amigoe. Terwijl de gouverneur nog verkennende gesprekken voert, hebben de beoogde coalitiepartijen al publiekelijk een principeovereenkomst getekend en de portefeuilles verdeeld, zegt Moses. Er zijn zelfs al personen voorgedragen, terwijl de gouverneur nog nauwelijks bezig is haar consultatieronde.

Moses vindt dat de normale procedures nu met voeten worden getreden. “Een procedure heeft een volgorde. Als we in gebreke blijven met de volgorde van een procedure dan gaan dingen verkeerd”, meent ze.

- Advertentie -

Amparo dos Santos vindt dat de gouverneur zelf al een ‘ingevulde agenda’ heeft voor wat betreft de formatie van een nieuwe regering. Praten heeft daarom geen zin.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

19 reacties

 1. Mozes acteert integriteit maar heeft zich ontpopt als een ordinaire kontenlikker van Schotte.

  Als gevangenisarts kan ze dadelijk nog veel meer van Schotte gaan likken gedurende 3 jaar.

 2. Deze goeroe is zwaar beledigt, omdat zij een hoppie ” 300.000,00 centjes misloopt, reden, regering van 12 is mislukt.

 3. Soms maak je verkeerde beslissingen in het leven. Moses is afgestudeerd en heeft jaren als dokter gewerkt in afrika onder de armsten der armen en moest 2x vluchten voor geweld.
  Dat is een nadenkertje, want dat kunnen velen niet zeggen. Zeker die troep niet waar ze zich een tijdje bij aangesloten heeft. De rest trouwens ook niet….., sorry, maar dat moest ik even kwijt….

 4. Moses stapte op bij PAIS ging alleen verder sloot zich aan bij de bende van 12 inmiddels 9 en rambled maar door.
  Goede background maar er zit duidelijk een grote steek los.

 5. Ze pakt toch een leuk salaris voor 4 jaar en je hoeft er niets voor te doen. En je kan weer enkele vrienden aanstellen als medewerker voor 10.000 pm..

 6. Dat duurt maar vier jaar. Voor spek en bonen. Als je niets te melden hebt ben je dat zo gewend. Succes ermee.

 7. Was geweest net als vele anderen-oprotten maar een geen vet betaald abtenaren baantje-laat ze maar echt werk gaan doen.
  Mozes heeft geen degelijke opleiding-kan nauwelijks lezen.

 8. Deze dame heeft een uitstraling van een zwakbegaafd persoon. Geen wonder…Dit soort mensen hoort bij MFK-stal

 9. Behalve dat deze “dame” vol gaarne deel wilde uitmaken van een crimineel regeringszootje, heeft ze geen respect voor de functie en ambt van Gouverneur van Curacao.
  Deze “dame” heeft dus weinig , zeg maar, geen opleiding en dat wil dan zich voor doen als een capabele bestuurder. Laat me niet lachen want het is te onnozel voor woorden.

 10. Dit zou tegen de democratie zijn…

  Maar deze mevrouw was tegen de verkiezingen! Had geen problemen dat Jacinata Giselle klapte. Heeft een zetelrover op haar kieslijst staan en had er geen problemen mee om Kabinet Koeiman te laten vallen..

 11. Goed zo. Dan is die consultatieronde sneller afgerond en kunnen we de onlangs genomen “regeringsbesluiten” sneller heroverwegen.

 12. Tantu Amapao y Marilyn no a hasi falta pero nan a demostra si ku nan no ta tuma nan funcion como politico na serio. Ami no ta komronde ken ta vota pa e politikonan aki.

 13. Hoeveel stemmen had je ook alweer????? Dus de meerdereheid van de bevolking vind jouw en de overloper denk de hele MP zinloos.

 14. Dame ga zelf in de spiegel kijken,(zelfreflectie).
  Je ging toch ook zelf samen met Schotte (MFK) en de andere piraten een regering vormen,ging ook zo raar ,jij was erbij, keek ernaar en deed mee.
  Als ik jou was zou ik een toontje lager zingen.

 15. Deze dame had er geen moeite mee om te gaan regeren met de strafbladenclub MFK en de proletenclub KdnT en stemde daarna blind voor alle moties van hen.

  Moeten we deze dame dan nog serieus nemen?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Paradise FM | Weer iemand overleden door Covid-19

Er is weer iemand overleden aan de gevolgen van Covid-19. Zo blijkt uit de coronacijfers van maandag. Het aantal mensen op Curaçao dat door een Covid-besmetting is...

Democracy now! | Monday, October 19, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 19 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Medici Curaçao distantiëren zich van minister van Volksgezondheid

Persbureau Curacao Huisartsen en specialisten op Curaçao distantiëren zich van uitspraken van minister van Volksgezondheid Dorothy Pietersz-Janga. In een Tv-interview afgelopen donderdag zei zij geen bezwaar te zien...

PBC | Passagiers tussen Bonaire en Curaçao zijn honderden dollars extra kwijt aan coronatesten

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Passagiers die reizen tussen Bonaire en Curaçao zijn vanaf vandaag honderden dollars kwijt, alleen al aan Covid-testen. De extra uitgaven zijn het gevolg van...

PBC | Bonaire heeft ruim meer besmettingen dan andere eilanden

Persbureau Curacao KRALENDIJK – De besmettingscijfers op Bonaire zijn vier keer hoger dan op Curaçao. Vergeleken met Aruba is het zelfs zes keer. Dat concludeert het RIVM op...
- Advertentie -